Kvinde tog på hospitalet med smerter i øret: Du gætter aldrig, hvad lægen hiver ud

Foto: Privat

En kvinde vågnede med smerte i det ene øre, og tog derfor til lægen. Her gjorde lægen et overraskende fund inde i hendes øre.

En kvinde har oplevet, hvad der for nogen må være deres værste mareridt. Keenan Artelli vågnede med smerte i øret, som fik hende til at tage på hospitalet efter 30 til 45 minutter, der bød på stor smerte og opkast.

Da hun endelig blev undersøgt af en læge på hospitalet, blev hun chokeret over, hvad der havde forårsaget den store smerte i hendes øre. Det viste sig nemlig, at der gemte sig en kakerlak inde i øregangen. Det skriver LADbible.

Læs også

Hun gav en gravid kvinde et stykke chokolade i koncentrationslejren - 70 år senere sker det utrolige

Keenan har selv delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun viser øjeblikket, hvor en pincet bliver ført ind i hendes øre for at fjerne kakerlakken, der så ud til at befinde sig temmelig langt inde i hendes øregang.

Videoen, som hun altså valgte at dele på TikTok, gik hurtigt viralt, og er blevet set mere end 28 millioner gange. I kommentarfeltet giver folk udtryk for, at de naturligvis er meget chokerede over, hvad de lige har været vidne til.

@keenanslife

Wait for it! Super fun way to start your morning at 4am. This friend wanted to move in… #probablywonderinghowigothere #LaurelRoad4Nurses #ShowYourJO

♬ original sound - Keenan Artelli
 

"Han lever i dit hoved uden at betale husleje," er der en person, der har skrevet, mens en anden er kommet med en alternativ løsning på at få kakerlakken ud: 

"Jeg ville have støvsuget ham ud af mit øre derhjemme, i stedet for at køre på hospitalet med den i øret. Jeg kan slet ikke forestille mig det."

"Brækkede min ankel, da jeg løb på apoteket for at købe ørepropper," skrev en tredje, der tilsyneladende ikke er meget for at skulle gå igennem det samme, som Keenan gjorde.

I en video, som Keenan har delt efterfølgende, forklarer hun, at hun kunne mærke, at der var noget inde i hendes øregang. Hun prøvede derfor at puste det ud, som var det en prop i øret, men det virkede ikke.

"Jeg kunne mærke noget derinde, så jeg prøvede at puste det ud, og det virkede ikke," siger hun.

"Lægen sagde, at kakerlakker ikke kan gå baglæns, så jeg gætter på, at han bare ville være blevet ved med at gå, indtil han nåede ind i min hjerne. Jeg ved det ikke, men det gjorde så ondt."

Heldigvis lykkedes det for lægerne at få kakerlakken ud af hendes øre, ligesom de også rengjorde hendes øregange, da de ikke ville risikere, at den havde lagt æg derinde.

I videoen har Keenan også afsløret, at hospitalspersonalet var i chok, da hun dukkede op kl. 04 om natten, og klagede over, at hun havde ørepine.

"En af sygeplejerskerne tog et billede af dens lille ben, der hænger ud af mit øre, og lægen sagde: 'Vis det ikke til hende. Hun bliver bare syg igen'," fortæller hun.

"Det var faktisk sindssygt. Da de viste mig det til sidst, tænkte jeg: 'Ooohh'."

Læs også

83-årig kvinde giver sin 37-årige kæreste sexforbud fordi hun bliver ved med at ende på hospitalet

 

 

Dagens Gossip