Længe ventet: ‘Harry Potter GO’ er udkommet - Se det her

Det er ved at være tre år siden, at de første rygter om et Harry Potter GO-spil skulle udkomme. Nu er det blevet frigivet i en såkaldt betaversion, hvor man kan møde de velkendte karakterer fra filmene i den virkelige verden.

Der er ingen tvivl om, at Pokemon GO, er et af det største spil, der er produceret i nyere tid. Samtidig var det også et spil, der med sin nytænkning fik skabt en helt ny måde at spille spil på.

Spillerne var nemlig tvunget til at forlade deres vante rammer, og bevæge sig ud i virkeligheden, hvis de gerne ville spille det. Spillet blev det mest downloadede mobilspil nogensinde, og folk hyldede, at man nu skulle bevæge sig fysisk, hvis man ville have noget ud af spillet.

Læs også

DMI: Så længe skal vi vente på godt vejr igen

Da Niantic lancerede Pokemon GO, blev der hurtigt rygtet andre lignende spil, og et af de mest hypede spil var Harry Potter: Wizards Unite, som er et Harry Potter-mobilspil, hvor man igen fysisk skal bevæge sig rundt i den virkelige verden, hvis man gerne vil spille det.

Det er snart tre år siden, at de første rygter omkring spillet kom frem, og spilproducenten har været meget tilbageholdende med udviklingen. Nu er de dog kommet så langt, at de har udgivet spillet på prøve i flere lande.

 

Sådan starter du ud

Niantic der stod bag Pokemon GO, er også virksomheden bag dette nye Harry Potter spil.  første omgang er det muligt at downloade betaudgaven, hvis man bor i Australien eller New Zealand, men ligesom med Pokemon GO, så bør det være muligt at finde spillet i Danmark, hvis man er lidt kreativ.

Når spillet begynder, vil du først vælge dit navn, derefter din profession, din titel og hvilket hus du hører til. Når det er gjort, vil du få din tryllestav, og så kan du begynde at gå på opdagelse ude i den virkelige verden.

Mens du går rundt på gaderne hjemme i dit nabolag, vil du møde flere kendte karakterer fra spillet. Det kan være Hagrid, der sidder fast i edderkoppespind eller måske en dødsgardist. som du skal kæmpe mod.

Da det er en betaudgave, bør man have tålmodighed. Niantic skriver, at der kan være fejl i spillet, og at spillet endnu ikke er fuldendt. De der spillede Pokemon GO vil nok også huske, at der var en hel del fejl i deres betaudgave.

“Bemærk venligst, at dette er en betaversion af Harry Potter: Wizards Unite. Funktioner, tilgængelige sprog, design og det generelle udseende i spillet er ikke endeligt. Produktet kan have fejl og være ustabilt til tider. Vi ser frem til din feedback, så vi kan forbedre spiloplevelsen,” skriver Niantic i en meddelelse.

Harry Potter: Wizards Unite kan downloades i App Store og Google Play. Det vides endnu ikke, hvornår spillet frigives til andre lande, og hvornår de vurderer at spillet ikke længere er en betaudgave.

Læs også

Kendt børnevært viste bryst og var ofte fuld på live tv: “Kom direkte fra hotellets bar”

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip