Michelle Kristensen i stor sorg: “Her er tomt”

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix.

Det er en svær tid for Michelle Kristensen.

Forfatter og sundhedsekspert Michelle Kristensen har mistet sin mormor. Mormoren, som Michelle Kristensen kaldte ‘Smøgdronningen’, fordi hun har røget siden teenageårerne, har været en vigtig person i 36-årige Michelle Kristensens liv.

Michelle Kristensens mange følgere på Instagram har flere gange fået lov til at høre fortællinger om kvinden, der har betydet meget for forfatteren. Det er også her, at Michelle Kristensen fortæller den triste nyhed.

“Flyv så fint Smøgdronning. Jeg føler, jeg er gået lidt i stykker inden. At der mangler noget i mit hjerte og at her er tomt. Tomt i udestuen, hvor hun elskede at sidde og ryge. Tomt i køkkenet, hvor hun har lavet havregrød hver morgen i over 70 år, og tomt i stuen, hvor hun har været den sidste tid,” skriver Michelle Kristensen.

Den sidste tid

Mormoren ønskede ikke at komme på plejehjem, og derfor var hendes sidste tid også i hjemmet i Nordjylland. Michelle Kristensen lægger ikke skjul på, at det er en svær tid.  

“Det her er det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet, og jeg synes alt er så ligegyldigt. Jeg vil egentlig bare gerne have min elskede mormor igen. Men det ved jeg jo godt, at jeg ikke kan få. Heldigvis var vi ved hende i den sidste tid, og fik sagt alt der skulle siges. Også at jeg aldrig ville glemme hende, og at når jeg er ved at flække over af savn, så kan jeg kigge op på stjernerne og vide, at hun er hos mig,” skriver hun og slutter af med ordene: “Elsker dig mormor. Sov dejligt.”

Du kan se Michelle Kristensens opslag herunder:

Foto: Instagram @michellekristensen.dk

 

 

 

Dagens Gossip