'Landmand søger kærlighed' vender tilbage: Du gætter aldrig, hvem der er tilbage

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

15/03/2024
Underholdning
Foto: Anders Brohus/TV 2
Foto: Anders Brohus/TV 2
Et velkendt ansigt er tilbage i det populære program.

Dagens topnyheder

I den kommende sæson af det populære danske tv-program "Landmand søger kærlighed", som har premiere i 2024, vil seerne blive genforenet med et velkendt ansigt. Blandt de seks landmænd, der håber på at finde kærligheden, er Svend, en tidligere deltager fra programmets syvende sæson. Efter et forlist forhold til Maryna Varkholiak, en kvinde han mødte i programmet, er Svend nu klar til at give kærligheden endnu en chance.

Det skriver HER&NU

De seks landmænd, der vil blive introduceret i den nye sæson, varierer i alder fra 21 til 53 år. De deler alle en dyb kærlighed til livet på landet og ønsker at finde en partner, der deler denne passion. Fra Bianca, den 21-årige malkekoansvarlige fra Sydjylland til den 53-årige Helle, spænder deltagerne vidt i både alder og baggrund.

45-årige Svend er sæsonens comeback-kid. Efter et mislykket forhold er han klar til at prøve lykken igen. Med en gård i Vestjylland og en hverdag fyldt med 150 køer og avanceret landbrugsteknologi, søger Svend en partner, der forstår værdien af landlivet og ikke mindst værdien af et roligt liv væk fra byens larm.

Blandt de nye ansigter er Jacob, en 26-årig planteavler fra nærheden af Holbæk, og Jonas, en 32-årig selvstændig griselandmand fra det nordjyske. Derudover introduceres Serena, en 28-årig underviser fra en nedlagt gård i Nordborg, som drømmer om at finde en partner, der kan dele hendes kærlighed til landbruget.

Med en blanding af nye og kendte ansigter lover den kommende sæson af "Landmand søger kærlighed" at blive en rejse fyldt med romantik, håb og måske endda ægte kærlighed. Seerne kan forvente sig hjertevarmende historier fra landmænd, der ikke kun deler en passion for landbrug, men også et dybfølt ønske om at finde nogen at dele livet med.