Lene Beier tog livsændrende beslutning: Nu følger resten af familien trop

Skrevet af Kamille Isaksen

8 uger siden

|

26/03/2024
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Efter at Lene Beier og resten af familien besluttede sig for at tage til Østrig, har resten af familien nu sat deres boliger til salg.

Dagens topnyheder

Det er nok de færreste, som ikke er klar over, at den populære tv-vært Lene Beier har planer om at rive pløkkerne op og drage mod Østrig for at drive et hotel.

Lene Beier er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og programmerne ‘Beier bygger’ og ‘Beier bygger have’.

I byen Dragør på Amager har et usædvanligt eksperiment med familielivet, kendt som 'Beier over hækken', nået sin afslutning.

Det skriver B.T.

Dette kollektiv, etableret af tv-vært Lene Beier og hendes nærmeste i 2021, har tiltrukket opmærksomhed gennem det populære tv-program med samme navn. Men nu har Mette Ransborg, Lene Beiers lillesøster, også besluttet at sætte sin bolig til salg, kort efter Lene og hendes mand, Anders, solgte deres del af kollektivet.

Boligen, der nu søger nye ejere, ligger i Søvang på Dragør og har været genstand for omfattende renoveringer, noget seerne af 'Beier over hækken' har kunnet følge med i.

Med sine 205 kvadratmeter fordelt på to planer og en førsteklasses beliggenhed tæt på vandet, er huset udbudt til 8.495.000 kroner. Dette er bemærkelsesværdigt mindre end den pris, Lene og Anders Beier fik for deres villa, som blev solgt for 12.050.000 kroner.

Skiftet kommer efter, at Lene og Anders Beier sidste år annoncerede deres intention om at forlade kollektivet for at forfølge en drøm om at blive hotelejere i Østrig. En del af familien, herunder Lene Beiers mor, vil dog fortsat være en integreret del af Lene Beiers' nye liv.

Lene fortalte, at hendes mor ser frem til at være en del af hotelvirksomheden i Østrig om vinteren, hvilket tilføjer et nyt kapitel til hendes eventyr i en moden alder.

Mette Ransborg og hendes kone, Mathilde Bram, ønsker nu at vende tilbage til bylivet, men familiebåndene forbliver stærke. Lene Beiers mor vil fortsat have mulighed for at dele sin tid mellem sine døtres hjem i København og det nye familieforetagende i Østrig, hvilket sikrer, at familien Beier, på trods af geografiske forandringer, holder sammen og støtter hinandens drømme og ambitioner.