Lige nu: Pilou Asbæk deler overraskende nyhed

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Nu deler Pilou Asbæk en overraskende nyhed.

Pilou Asbæk nyder stor international succes, og nu forlyder det, at han har gang i noget af et karriereskift. 

Den kendte skuespiller har nemlig købt rettighederne til bogen ‘Amdi bliver til’. 

Det har han gjort i kølvandet på hans egen oplevelse af bogen, hvorfor han straks måtte død og pine sikre sig muligheden for at lave drama ud af fortællingen om Amdi: 

“Bogen rummer i min optik en episk dramaserie på Fyn, i Jylland og den store verden om en af de helt store, sagnomspundne karakterer fra nyere danmarkshistorie. Materialet er forrygende stærkt, og jeg kan slet ikke vente med at få det helt rigtige kreative hold samlet og komme ud over stepperne”, lyder det fra skuespilleren. 

Det oplyser Politiken i en pressemeddelelse. 

Bogen, som Pilou kalder forrygende stærk, er skrevet af Rune Skyum-Nielsen og Thure Lindhardt, der også har pointeret, at det blev vægtet højt, at ‘Amdi bliver til’ endte på de rigtige hænder. 

Desuden afslører de, at bogen, der indiskutabelt har gjort god figur, blev forvandlet til drama i et kreativt parløb med folk, der deler deres nysgerrighed på den skandaliserende Tvind-stifter. 

Det skriver Ekstra Bladet

Da bogen udkom i sommer fik den en række positive anmeldelser. Om Pilou Asbæks drama kommer til at give anmelderne samme oplevelse, kommer vi nok til at vente lidt, med at finde ud af.

Læs også

DMI melder ud: Masser af sne i vente - og det fortsætter

 

 

 

Dagens Gossip