Luksusfælden: Dannis diversepost er større end kærestens indtægter

Danni får besøg af luksusfælden. Det ender med at kæresten afbryder forholdet mens kameraet ruller. Foto: Viaplay.

I aftenens afsnit af Luksusfælden skal eksperterne Carsten Linnemann og Kenneth Hansen ud og hjælpe Danni, som på grund af dårlig økonomi er tvunget til at flytte hjem til sine forældre. Men bor han nu også der?

Danni fortæller i programmet at han på grund af dårlig økonomi er tvunget til at flytte hjem til sine forældre, men da eksperterne kommer på besøg befinder Danni sig i ekskæresten Milles lejlighed, hvor han dog ikke længere betaler husleje. 

Danni bruger sine penge, når de kommer ind til den første, og det han selv nævner som de store syndere er elektronik, smøger og familiepizza. Det store forbrug er dog gået voldsomt ud over parforholdet.

“Mit og Milles forhold stoppede jeg, fordi jeg følte, vi ikke kom nogen vegne. Jeg havde en økonomi, der gjorde, at vi ikke kunne noget. Vi kunne ikke komme ud at spise, tage i biografen eller ud at rejse”

Han holder dog fast i, at hvis det stod til ham skulle parret blive sammen: 

“Jeg er jo glad for hende, og hun er også glad for mig,” fortæller Danni.

Kæresten forventer, at han skal betale noget af huslejen og lidt til husholdningen, så hun ikke skal stå med det hele selv. 

Diverse-post er større end kærestens indtægter

Da de to eksperter præsenterer overblikket over Dannis forbrug til Danni og Mille, ligger der over 7000 kr. på diverseposten. Mange af pengene er kontanthævninger. Både Mille og Danni virker chokerede, men Mille påpeger, at de penge, han bruger på diverse, er mere end hun overhovedet får udbetalt.

“Reelt set bor du her nu, du betaler bare ikke husleje. Samtidig har du en fest for dig selv. Du kører rundt i en bil, du reelt set ikke har råd til,” fortæller eksperterne til en tydeligt mærket Danni

“Det er super dårlig stil. Hvis ikke du mander dig op og tager dig sammen nu, så kommer du til at gå ned i flammer,” fortsætter de. 

Både Mille og Danni kan godt se, at eksperterne har ret, og at der skal laves seriøse omlægninger i økonomien.

Dropper kæresten for åben skærm

Senere i programmet opstiller eksperterne to scenarier for Danni. Han kan vælge, om han vil være sammen med Mille og blive gældfri om fire år og seks måneder, eller at flytte ud og få sin egen lejlighed. Her vil han blive gældfri om ni år og en måned. 

Danni ender noget overraskende med at vælge sin egen lejlighed og siger i programmet: 

“Jeg har det godt med mit valg. Ved at vælge min egen lejlighed har jeg mulighed for at bygge mit eget liv op.” 

Kæresten Mille er tydeligt mærket af situationen og pointerer, at så er det netop hans liv og ikke et fælles liv. Men Danni ser anderledes på tingene. 

“Før jeg kan give dig noget, er jeg nødt til at have styr på tingene selv,” forklarer han

Mille er dog uenig og vælger at afbryde forholdet. 

“Jeg har ikke bedt dig give mig noget udover troen på, at du vil mig, og det er det modsatte, du gør nu,” mener hun.

Læs også

Tusindvis af danskere mister tv-kanaler

 

 

 

 

Dagens Gossip