Luksusfælden: Dennis skylder 1.3 millioner kroner væk - Kæresten skrider fra programmet

Foto: TV3

Eksperterne fra Luksusfælden skal ikke blot forsøge at redde økonomien for 35-årige Dennis, men de skal også forsøge, om de kan redde forholdet til hans 22-årige kæreste Pernille.

 

Der er masser af drama, når der i aften sendes Luksusfælden på TV3. Eksperterne tager i aftenens program et smut til Sakskøbing, hvor de skal forsøge at hjælpe den 35-årige Dennis og hans 22-årige kæreste Pernille.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

Parret har blot været kærester i et halvt år, men det har været et turbulent halvt år, hvor de flere gange er flyttet sammen og fra hinanden igen.

Foruden problemerne i privatlivet, har Dennis også oparbejdet en kæmpe gæld. Da eksperterne Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen dykker ned i Dennis’ økonomi, finder de ud af, at han har en gæld på 1.3 millioner kroner.

Kæresten smutter fra Luksusfælden

Gælden skyldes hurtige og impulsive beslutninger, og det er en impulsiv beslutning, er pludselig får Dennis’ kæreste Pernille til at forlade programmet.

Dennis bad Pernille om ikke at blande sig i sit liv, og det var altså dråben for Pernille. Eksperterne er pludselig i vildrede, for de har brug for at kende til Dennis’ situation, før de kan planlægge et budget.

Hvordan det kommer til at gå Dennis, og om han fortsat er sammen med Pernille, kan du se, når Luksusfælden bliver sendt klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

 

Dagens Gossip