Luksusfælden ekspert: Det chokerede mig mest

Foto: Tv3

Luksusfælden eksperten Kenneth Hansen fortæller om den netop afsluttede sæson, og så svarer han også på et af de mest interessante spørgsmål. Hvad gør de med alt den mad, de bruger i programmet?

Forrige tirsdag blev det sidste afsnit af Luksusfælden sendt i denne omgang, og dermed var det slutningen på den 23. sæson af det populære program, der hjælper danskere med at få deres økonomi på rette kurs.

Denne sæson bød på afsindig god underholdning, og det skyldes måske særligt, at der var nogle helt særlige tilfælde med i denne sæson, hvor det var så grotesk, at det var svært at tro på.

Mediet Nyheder24 har talt med Luksusfælden eksperten Kenneth Hansen, der fortæller om den netop overståede sæson. Det er dog en travl ekspert, som journalisten fik fat på, da de allerede er i færd med at filme sæson 24.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

I interviewet fortæller Kenneth Hansen, at han husker det værste i denne sæson værende deres besøg i Horsens, hvor de skulle hjælpe Eric og Ravna.

Selvom det program chokerede tv-seerne, så er det dog ikke det program, der chokerede eksperten mest. Det var i stedet sæsonpremieren med ludomanen Nicolaj.

Læs også

Mest vanvittige afsnit af Luksusfælden nogensinde: Hvad har i tilkaldt os for?

“Jeg tror, at hvis jeg skal kigge tilbage, så er det der chokerede mig mest Nicolai, at han var kommet så langt ud, og havde stiftet så meget gæld. Og spillet så mange penge væk. Det er jo et misbrug, og det er en tendens, som jeg desværre oplever oftere og oftere. Det her med at spille på odds eller lignede. Der er en stigende tendens til, at man får et misbrug med ludomani. Det er ærgerligt, for det kan ødelægge et liv. Det er det der chokerer mig mest, fordi det er en tendens, der rammer flere og flere,” fortæller eksperten til Nyheder24.

Godt råd til alle danskere

Når Kenneth Hansen ikke hjælper økonomisk ramte danskere i Luksusfælden, så har han sin egen virksomhed, hvor han også hjælper danskere, der er endt i økonomiske problemer.

Han kommer med et rigtig godt råd, som alle danskere burde kende, og selvom det virker logisk, så er det desværre langt fra alle, der følger dette råd.

“Det er det med at have et budget. Altså finde ud af, hvad man har at bruge til de forskellige poster. Hvor mange penge har jeg til de gode ting. Hvad har du til diverseposten altså der hvor man går ud og forkæler sig selv. For det handler livet jo også om, men hvis man ikke ved, hvor meget man har der, så går det galt på et tidspunkt, og så kommer man ud på et skråplan," lyder det fra Kenneth Hansen, der fortsætter:

"Man skal indstille sin økonomi efter, hvad man har råd til. Og så skal man ikke låne penge, medmindre man skal ud og købe bil, et hus, lejlighed eller sommerhus. Alle forbrugsgoderne dem skal man spare op til. Og derudover der skal man have en opsparing. Det skal man ikke låne penge til. Det er et skråplan,” fortæller eksperten.

Hvad gør de med alt maden?

Luksusfælden er generelt et rigtig populært program, som kun ganske få brokker sig over. Størstedelen er nogle af de deltagere, der føler sig uretfærdigt behandlet, mens resten primært handler om, at de bruger mange penge på madspild.

Det ser man blandt andet, når de skal demonstrere for deltagerne, hvor mange penge de har brugt på fastfood, drikkevarer eller cigaretter i løbet af det seneste år.

Dette gør de ofte ved at placere de store mængder mad eller drikkevarer foran deltageren, og det har vakt harme hos en del.

Kenneth Hansen fortæller til mediet, at de af og til bruger helt nyt mad, men at de så vidt som muligt forsøger at genbruge det, og at de også giver mad væk til hjemløse.

“Vi gør det en gang imellem. Så vidt det er muligt, så genbruger vi tingene. Og vi har også prøvet at at give det videre til hjemløsecentre eller herberger. Vi sørger for at begrænse det.” slutter eksperten.

Den nye sæson af Luksusfælden bliver sendt i det nye år.

Læs også

Pinligt øjeblik i Luksusfælden: Deltager har gemt sin telefon - Så ringer eksperterne til den

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip