Luksusfælden i aften: Anders gamer 70 timer om ugen og lever af pizza

Foto: TV3

24-årige Anders bruger det meste af sin tid på at spille computer, og så lever han af junkfood. Hvis Anders ikke tager saig sammen, så ender han med en gæld på over en million kroner.

Eksperterne fra Luksusfælden får en del at se til i aftenens udgave, når de skal besøge de 24-årige Anders.

Den unge mand har været igennem en hel del på trods af hans unge alder, hvor han både har været gift og skilt.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

Anders bruger det meste af sin tid på at spille computer, hvor det i gennemsnit bliver til cirka 70 timer om ugen. Derudover så er det ikke sunde og billige madvarer, den unge mand indtager, når han sidder foran computeren.

Han lever af pizza, is, sodavand og slik, og det koster mere end han har råd til, og derfor kan han ikke betale af på den massive gæld, som han har stiftet i sit navn med sin tidligere kone.

I en alder blot 24 år har Anders, der arbejder som slagter, en gæld på intet mindre end 400.000 kroner. Gælden vil dog eksplodere, hvis Anders ikke snart får gjort noget ved det.

Eksperterne fortæller ham i aftenens afsnit, at Anders som 29-årig vil have en gæld på hele 1.1 millioner kroner, hvis han ikke ændre sin livsstil.

Det ryster både Anders og moren Maibritt, der er virkelig bekymret for sin søn.

Anders’ helt store drøm er at få en familie, børn og bolig, men det er der ikke råd til, hvis han har en kæmpe gæld i bagagen. Spørgsmålet er derfor, om Luksusfældens eksperter kan hjælpe Anders med at få livet på rette kurs, eller må de opgive den unge mand.

Du kan se det hele i aftenens program på TV3 klokken 20.00.

Læs også

Kæmpe forvirring: Måske skal de små ikke i skole alligevel

 

 

Dagens Gossip