Luksusfælden: Simon og Simone er på SU men bruger 11.000 på mad

Foto: TV3

Luksusfældens eksperter kommer på en svær opgave i aften, når de skal forsøge at hjælpe Simon og Simone med at få styr på deres økonomi.

Det er blevet tirsdag, og dermed skal Luksusfældens eksperter atter på en hård opgave. 

I aftenens afsnit skal eksperterne et smut til Hillerød, hvor de skal forsøge at hjælpe Simone på 27 år og hendes mand Simon på 29 år. Parret er nemlig blevet gift, hvilket skete ved et kæmpe bryllup, som kostede parret 60.000 kroner.

Læs også

Presset vokser på Mette Frederiksen: Denne dag bør Danmark åbne op

Pengene var dog ikke deres egne, det var penge de havde lånt, og det røg oveni den kæmpe gæld de har, hvor de fælles skylder knap 700.000 kroner.

På trods af en massiv gæld og en indtægt i form af SU, så lever Simon og Simone præcis, som de har lyst til. De laver ikke mad til sig selv og Simones to børn, men i stedet spiser de ude eller bestiller take-away.

Simon og Simone vil meget gerne vise omverdenen, at de ikke mangler penge, selvom det lige præcis er det, som de gør. De bruger hver måned 21.000 kroner på mad og diverse, selvom de begge to kun får indtægt i form af SU.

Tjente penge ved at sælge mobiltelefoner på afbetaling

Ved siden af SU’en fandt Simone på et smart trick. Hun begyndte nemlig at købe mobiltelefoner på afbetaling, som hun med det samme solgte videre. På denne måde kunne hun få et stort beløb kontant i hånden, mens der ‘kun’ skulle afdrages penge hver måned.

Dette ‘smarte’ trick har givet Simone yderligere 70.000 kroner i gæld.

Simon har også et smart trick. Han vælger nemlig ikke at købe billetter, når han rejser med offentlig transport. Det har resulteret i, at han har fået intet mindre end 24 bøder.

Luksusfældens eksperter skal forsøge, om de kan få Simon og Simone til at ændre deres livsstil, men det er lettere sagt end gjort. De mange krav fra eksperterne, får nemlig også konsekvenser for parforholdet, der måske ikke er klar til så stor en omvæltning.

Hvordan klarer Simon og Simone besøget af Luksusfælden? Det kan du se med i aften klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Prisstigning på vej: Rammer flere millioner danskere

 

 

Dagens Gossip