Luksusfælden søger nye deltagere - Har du rod i økonomien?

Har du brug for hjælp til økonomien, eller kender du en, hvor økonomien sejler fuldstændigt? Nu er der hjælp at hente, da Luksusfælden søger nye deltagere.

Det er ved at være to uger siden, at der var sæsonafslutning på det populære TV3-program, Luksusfælden. Et program hvor danskere med særdeles dårlig økonomi, får gennemgået deres hverdag, så de i sidste ende kan få hjælp til at afbetale deres gæld, og få deres økonomi på plads.

Programmet er god underholdning for tv-seere, da de bliver lukket ind i private menneskers hverdag, hvor de kan se nogle helt voldsomme forbrug. Det ene forbrug er ofte dummere end det andet, især når økonomien slet ikke er til det.

Det måtte Lars blandt andet erkende, da han fik at vide, at han måske skulle skære ned på sit antal af månedlige ture til frisøren til trods for, at han næsten var skaldet.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

Deltagerne i Luksusfælden skal finde sig i, at de bliver udstillet på landsdækkende TV, til gengæld får de også rigtig god hjælp til at få styr på deres økonomi, og eksperterne har ofte mulighed for at hjælpe dem med at spare flere hundrede tusinde kroner i gæld.

Det er dog ikke alle sammen, der lytter til eksperternes råd. Det kunne man senest se, da Jakob fra Vejle valgte at gøre det stik modsatte af det, som eksperterne havde foreslået ham, og det kostede ham en besparelse på mere end 100.000 kroner.

Læs også

Lærte intet af Luksusfælden: Jacob brugte penge på mad og bytur i stedet for kreditorer - Kostede ham 113.000 kr.

Tilmeld dig til Luksusfælden

Hvis du står med en dårlig økonomi, hvor du slet ikke kan danne dig noget overblik over, hvordan du skal komme på fode igen, så kan det måske være, at Luksusfælden er lige præcis det program, som du står og har brug for.

Heldigvis for dig, så er Metronome Productions i færd med at caste nye deltagere, og du har mulighed for at sende din ansøgning af sted lige nu.

I opslaget på Facebook har Metronome vedhæftet en video, hvor eksperterne blandt andet fortæller, at de i løbet af de mange sæsoner, har hjulpet knap 250 familier og singler med at få økonomien på rette spor igen. Klippet følges op med flere lykkelige situationer fra programmet, hvor eksperterne ved et af parrene sparede dem for mere end en million kroner.

Vil du gerne være med i Luksusfælden, så kan du sende en ansøgning lige her. 

Læs også

Luksusfælden: Camilla har gæld på en halv million - Kører taxa 58 gange

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip