Luksusfælden: Camilla har gæld på en halv million - Kører taxa 58 gange

Foto: TV3.

Hun har kørt i taxa 58 gange, og hun har brugt 13.000 kroner på at tage et kørekort, selvom hun ikke har nogen bil. Camillas gæld er efter flere år med alkoholmisbrug løbet helt løbsk, og nu skal Luksusfælden se, om de kan hjælpe hende på rette vej.

Eksperterne i Luksusfælden er vant til at komme på diverse hårdtprøvede opgaver, og der er ikke udsigt til en let en af slagsen, når de skal på besøg hos Camilla, hvor det især er hendes alkoholmisbrug, der har fået hende i en bundløs gæld.

Alkoholen er dog ikke den eneste årsag til, at Camilla har fået en gæld på mere end en halv million kroner, det skyldes også, at hun bruger mange penge på ting, som hun ikke har udsigt til at få brugt. Et godt eksempel er de 13.000 kroner, som hun brugte på et kørekort, selvom hun ikke har nogen bil.

”Camilla på diverseposten er der jo nogle ting, der springer i øjnene på os. En af de ting er, at du har brugt 13.000 kroner på et kørekort, og du har ikke nogen bil. Hvorfor var det nødvendigt?” lyder det fra den ene ekspert, der giver Camilla lov til at forklare sig.

”Det var ikke nødvendigt. Et kørekort er ikke nødvendigt. Det var et meget stort mål gennem mange år, og jeg lovede mig selv, at når jeg havde været ædru i et år, måtte jeg tage et kørekort,” fortæller hun.

”Det man kan sige det er, at sandsynligheden for, at du får en bil, det ligger mange år ud i fremtiden. Så dit reelle behov for et kørekort, er slet ikke eksisterende,” lyder det fra eksperten.

”Jeg har svært ved at blive gal på dig”

Normalt plejer luksusfældens eksperter at være kolde og kyniske, når de skal hjælpe deltagerne med at få deres økonomi tilbage på sporet, men grundet Camillas årelange misbrug, er der alligevel en vis medfølelse at spore.

”Jeg har lidt sværg ved at blive rigtig gal på dig, fordi du har det med i bagagen som du har. Du har levet lidt fra dag til dag. For nu skal du være fuld i dag, det skal du også i morgen, og så brugte du penge på det. Nu har du været ædru i to år, og det skal du blive ved med resten af livet, men også i de to år, har du livet sådan lidt dag for dag,” fortæller han.

Her kommer eksperten ind på det enorme taxa-forbrug som Camilla har, hvor hun kører i taxa 58 gange.

”Når du kører taxa 58 gange for 350 kroner pr. måned. Det er ikke den måde, du kommer videre på,” lyder det fra eksperten.

Sandheden fra eksperten får Camilla til at fælde tårer, og hun er enig i, at det skal stoppe. Om det lykkes og hvad der ellers sker i aftenens afsnit, det kan du se i aften kl. 20:00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip