Luksusfælden: Zofia og Philip har 18 bankkonti!

Det kan være nok så svært at holde styr på fire-fem bankkonti, men forstil dig at skulle administrere 18 styk. Det er virkeligheden for Zofia og Philip, der måske har den mest forvirrende økonomi i Danmark.

 

Når Luksusfældens eksperter skal et smut til Roskilde, kommer de på en af de mest uoverskuelige opgaver, de nogensinde har været på. De skal nemlig finde hoved og hale i intet mindre end 18 bankkonti fordelt på tre banker, som Zofia har oprettet for at kunne spare penge op.

Pengene skal spares op til deres helt store drøm, som er at køre tværs gennem Europa på motorcykel. Ingen af dem føler sig nemlig psykisk rustede til at få børn, og derfor vil de i stedet ud og opleve verden sammen.

Det bliver dog svært, når økonomien virkelig halter efter, og det gør den meget hurtigt, når man ikke kan finde rundt i de intet mindre end 18 bankkonti, som parret har til sammen.

”Philip og Zofia har 18 forskellige konti hos tre forskellige banker. Det består af fem forskellige opsparingskonti, seks budgetkonti, to lønkonti, to konti til lommepenge, en madkonto en diversekonto og en konto til kuvertsystem”, fortæller den ene ekspert i klippet, inden Zofia fortæller om sit system.

”Jeg lægger en masse systemer, som jeg kan se virker, men når det så kommer til, at det skal virke rigtigt, så virker det ikke, og så halser vi bagefter, og så kommer der en masse ekstra overførsler, fordi jeg forsøger at få det til at virke. Så kan jeg se, at det bliver endnu mere kaos,” lyder den kaotiske forklaring fra Zofiae.

Overraskede eksperter

Alt i mens den ene ekspert og Zofia fortæller om bankkonti og systemer, ser vi hvordan eksperterne går rundt mellem 18 opstillede pæle, der skal forestille de mange konti, som parret har. Her trækker de et stort bånd, som skal symbolisere de mange overførsler hver måned.

Det ligner et kæmpe rod, og der er ikke noget at sige til, at eksperterne er helt rundt på gulvet.

”Det bliver man godt nok lidt forvirret af, det her system i har gang i,” lyder det fra den ene ekspert, inden den anden supplerer op med et spørgsmål.

”Hvad skal i med 18 konti?”

”I virkeligheden skulle vi kun bruge en 8-9 af dem,” fortæller Zofia inden hun bliver afbrudt af den ene ekspert, der overrasket fremstammer ”8-9!”

Eksperterne begynder herefter at forklare om, hvordan deres system ikke fungerer. For når der mangler 500 kroner det ene sted, så bliver de tilført fra en konto, som så pludselig mangler penge. Sådan fortsætter det, og derfor foretager parret intet mindre end 15 overførsler den dag, hvor de får løn.

Hvad der ellers sker i programmet, og om det lykkes eksperterne at få talt parret fra at have så mange konti, det kan man se i aftenens program klokken 20:00 på TV3.

Det er kun få uger siden, at Luksusfælden lagde vejen forbi Lars, der i en alder af 36 forsat bor hjemme hos mor og far. Det var dog mest hans ugentlige tider hos frisøren, der fik eksperterne til at måbe, da Lars næsten er skaldet.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

Dagens Gossip