Luksusfælden: Nicolai fik tilbagefald og spillede igen - Det ændrede hele hans liv

Foto: Tv3

Ludomanen Nicolai blev sendt i behandling hos Det Gode Liv i forbindelse med sin deltagelse i Luksusfælden, men blot en uge efter, at han kom hjem, fik han et tilbagefald og spillede igen. Det ændrede dog hele hans liv.

Luksusfælden vendte tilbage på de danske tv-skærme i går, da der var premiere på den 23. sæson af de populære program, hvor eksperterne skal hjælpe danskere, der slet ikke har styr på deres penge.

En af de danskere var Nicolai fra Helsinge, som eksperterne var på besøg hos i programmet i går, og han havde en enorm gæld, som han havde fået gennem spil.

Nicolai er ludoman, og som han fortalte i programmet, så er det noget, han altid vil være.

Da Luksusfældens-eksperter skulle tage et kig på Nicolais budget, rystede det samtlige af de medvirkende i programmet, da Nicolai begyndte at lægge penge på diverseposten.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

Der skulle der nemlig ligge 24.800 kroner, og 23.000 kroner af disse var blevet brugt på pengespil.

Modsat mange andre deltagere i programmet, så bød Nicolai ekspeterne velkommen med åbne arme, og han viste følelser et utal af gange, når eksperterne tilbød deres hjælp.

Det gjorde han blandt andet også sidst i programmet, hvor eksperterne fortalte ham, at de havde sikret ham et ophold på tre uger hos behandlingsstedet Det Gode Liv, og at der ville komme en bil og hente ham omgående.

Nicolai kørte med bilen, og da eksperterne besøgte ham på behandlingsstedet i Kolding, virkede han meget gladere. Han havde afholdt sig fra spil, og fået flere forskellige redskaber til, hvordan han kunne klare sig uden.

Samtidig havde eksperterne forhandlet med kreditorerne på Nicolais vegne, og her var de kommet frem til, at Nicolai kunne blive gældfri på bare seks år. Altså inden han fylder 30 år.

Faldt i igen

I slutnigen af programmet ser man hvordan det virkelig er gået fremad for Nicolai. Han er flyttet ud af den campingvogn, som han boede i hos en ven, og har i stedet fået sin egen lejlighed.

Derudover følger han Luksusfældens rådgivning meget tæt, selvom det ikke helt er til punkt og prikke.

En ting vi dog ikke ser i programmet, men som mediet Newsbreak har berettet om, det er, at Nicolai fik et tilbagefald med sin spilafhængighed.

Den kom fire uger efter, at han var stoppet med at spille, så altså cirka en uge efter, at han var vendt tilbage fra sit ophold hos behandlingsstedet Det Gode Liv.

Det skulle dog vise sig, at det lige denne ene gang, var en rigtig god ide.

“Jeg spillede for 400 kroner og vandt en kvart million. Pengene er blevet brugt på min gæld. Det har forvandlet min situation,” fortæller han til Newsbreak.dk.

Newsbreak fortæller desuden, at det var sidste gang, at Nicolai spillede for penge, og at han den store gevinst ikke fristede ham til at fortsætte, men nærmere det modsatte.

Derudover fortæller han også, at gevinsten fuldstændig har ændret hans situation.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

Dagens Gossip