Mand tog tur i pariserhjul: Endte med at være vidne til pars 'hyggestund'

29/05/2023 20:15

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En mand besluttede sig for at tage en tur i et pariserhjul på en festival. Hvad han blev vidne til, havde han næppe forventet.

Mest læste i dag

En chokerende video af et par, der ser ud til at have en 'hyggestund' på et pariserhjul, er gået viralt på de sociale medier. Videoen er tilsyneladende optaget på festivalen Creamfields.

I videoen kan man se en kvinde, der har hovedet mellem benene på en mand, der sidder oprejst i pariserhjulet. Man kan ligeledes se, at hendes hoved bevæger sig op og ned.

Det virker ikke til, at det er gået op for parret, at de har fået tilskuere. Ydermere ser det heller ikke ud til, at det er gået op for dem, at det hele er blevet fanget på video.

Foto: Twitter

Videoen er nemlig blevet optaget fra en vogn bag deres. Medmindre de har vendt sig rundt, har de derfor ikke haft en chance for at se det.

Under selve pariserhjulet kan man se et digitalt Creamfields-logo ved siden af en scene. Det vidner om, at det rent faktisk er en video, der er optaget på den store festival. Om det er en video, der stammer fra i år, vides dog ikke, skriver Daily Star.

Den virale video er blevet delt på det sociale medie Twitter med teksten: "Tog en tur i pariserhjulet på Creamfield. Hvilken udsigt... Helt klart 8 pund værd."

Foto: Twitter

Creamfields er en stor festival, der bliver holdt to forskellige steder. Den ene bliver holdt i nord i Daresbury i Cheshire, mens den anden bliver holdt i Hylands Park i Chelmsford.

Ud fra de hashtags, der er blevet brugt på videoen, som du kan se her, er den optaget ved den sydlige udgave af festivalen.

Den seneste udgave af festivalen fandt sted i denne weekend, da den varede fra 26. til 28. maj. Festivalen fik besøg af store navne som Annie Mac, Calvin Harris, Andy C, Nina Kraviz og ShyFX.

Sidste år var den sydlige udgave af festivalen særdeles populær. Mere end 50.000 personer havde købt billet til den elektroniske festival i Essex.