Martin Jensen: Det var hundrede procent for pengenes skyld

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Martin Jensen mistede i går sin sidste deltager i X Factor, og kort efter fortalte han, at det langt fra er sikkert, at han tager en sæson mere.

DJ’en Martin Jensen har været et frisk indspark i denne sæson af det populær talentprogram X Factor, hvor han dog ikke formåede at gøre den helt store forskel, hvad angår sangere.

Martin Jensen mistede nemlig sin sidste deltager i semifinalen i går aftes, Dan Laursen, og dermed kan han læne sig tilbage og nye finalen, uden at skulle tænke på konkurrenceelementet.

Læs også

Topchefen der tjener 11,2 millioner kroner OM DAGEN

Der resterer således kun en uge af X Factor, og det er bare med at nyde den, hvis man godt kan lide Martin Jensen i X Factor. Det er nemlig langt fra sikkert, at DJ’en er at finde som dommer i en kommende sæson.

Over for B.T fortæller Martin Jensen, at deltagelsen i X Factor udelukkende har været for pengenes skyld, og hvis landet er mere åbent til næste år, så han kan komme ud med sine DJ-jobs igen, så er han ikke sikker på, at han vil være dommer i X Factor igen.

“Hundrede procent (at han gjorde det for pengene red.). Men også for at lære. Men det er klart, at jeg ikke have skænket 'X Factor' en tanke, hvis jeg havde kunnet komme på turné. Jeg lever og brænder for at stå på scenen og entertaine, og så er der også en bagside af 'X Factor', hvor man bliver hakket ned og får dødstrusler, bare man smider en gruppe ud,” fortæller Martin Jensen til B.T.

I interviewet lægger han særligt vægt på, at de mange negative kommentarer og trusler han har fået med i denne sæson, særligt er en af overvejelserne om, hvorvidt han gider at være dommer igen.

Næste fredag skal Martin Jensen ikke selv bekymre sig om at sende nogle deltagere hjem, som han skulle forrige fredag. Finalisterne, Nikoline Steen Kristensen, Solveig og Simon & Marcus får nemlig deres skæbne afgjort af tv-seerne i finalen på fredag.

Læs også

'Død' teenager vågner kort tid inden hans organer blev fjernet og doneret

 

 

Dagens Gossip