Martin Jensen færdig som X Factor-dommer

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den danske DJ vil ikke være at finde blandt dommerpanelet i den næste sæson af 'X Factor'.

Martin Jensen stopper som dommer i det populære underholdningsprogram 'X Factor'.

Læs også

Sidney Lee er død

Det sker efter, at han i to sæsoner er siddet med ved dommerbordet. Men nu er det slut, skriver den internationalt kendte DJ i et opslag på det sociale medie Instagram.

"Efter to forrygende og vilde sæsoner med 'X Factor' takker jeg af for denne gang. TV 2 ryster posen, og det kan jeg kun støtte op om," skriver han på Instagram.

Derudover bruger han også opslaget til at sende en stor tak til alle dem, der har været en del af hans tid som 'X Factor'-dommer.

"Jeg takker alle som jeg har samarbejdet med på programmet - mine meddommere, Sofie, produktionen, TV2, alle deltagerne, mit team, pressen og alle andre der har været med ombord," skriver han.

Til slut sender han også en hilsen til sine fans, hvor han fortæller dem, at han bestemt ikke har planer om at holde fri, selvom han ikke længere skal være dommer i 'X Factor'. Derimod har han i sinde at turnere rundt på forskellige festivaler

"Vi ses ude på festivalerne," lyder det fra ham til slut.

Foto: Instagram

Ifølge Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV 2, har den danske DJ været et forfriskende pust som dommer, da han var meget ligefrem og ærlig.

"Martin har været et forfriskende pust som dommer i 'X Factor' med sin ligefremme, humørfyldte og ærlige facon - og vi sender ham videre med den største taknemmelighed for alt det, han har bidraget med i programmet," siger hun til TV 2.

Dertil mener hun også, at han har gjort det godt som dommer, da han har en baggrund som DJ, hvilket betyder, at han har en helt anden musikalsk tilgang, end de andre dommere, som han har delt dommerbordet med.

Læs også

Derfor forlod Eurovision-vært pludselig programmet

Hertil får han også ros for, at han aldrig har været bange for at stå ved sin smag, eller har haft betænkeligheder ved at sige de øvrige dommere imod. Til trods for de mange roser, bliver næste sæson dog uden den 30-årige DJ og hitmager.

 

Dagens Gossip