Med i X Factor i år: Nu siger han undskyld

Alexander Linco Jensen i 'X Factor' - På Spotify optræder han under navnet Chanlex. Foto: TV 2

Han tog dommerne med storm, da han rappede sin egen tekst. Særligt Martin Jensen var ved at falde på røven over Chanlex, som Alexander Linco Jensen kalder sig på Spotify.

Mange kunne svagt huske Alexander Linco Jensen fra MGP, hvor han med sin lidt naive popsang 'Min egen Maria' i 2011 var med i opløbet om at vinde det populære DR-show.

Siden har Alexander Linco Jensen dog levet på kanten. Kirminalitet har været en del af dagligdagen og rapperen har i alt fire domme på samvittigheden. Nu er kriminaliteten dog lagt på hylden, og der skal satses på musikken.

Det er ikke længe siden, at Alexander Linco Jensen udgav et nummer på Spotify. Denne gang igen under kunstnernavnet Chanlex, som han også optrådte med til MGP. Man kan dog høre flere numre på Soundcloud, hvor han kalder sig AK97.

Den udgivne sang hedder undskyld og er en rap om at sige undskyld for det liv, han har levet med kriminalitet. Her siger han særligt undskyld til sin mor, der bliver nævnt flere gange i teksten.

"Jeg har gjort alt for penge og det hele har været nemt," rapper Chanlex i sangen, der med stor sandsynlighed er en hentydning til den kriminalitet, der har fyldt i hverdagen for Alexander Linco Jensen.

"Alt det lort, jeg har gjort, mangler forklaringer. Fordi jeg var en svans, var en mand, der havde brug for hjælp. Min mor prøvede at redde mig, for jeg kunne ikke selv. De der tanker slår mig selv ihjel, men jeg står her jo i dag alligevel," rapper han og giver en uforbeholden undskyldning til sine forældre for, at hans tanker kun handlede om penge.

Nu kan vi så møde Alexander Linco Jensen i X Factor, selvom vi endnu ikke ved, om han får en plads i en stol til den kommende uges Five Chair Challenge.

Læs også

Blachman melder kontant ud: 17-årig kassedame vinder X Factor

 

 

Dagens Gossip