Blachman melder kontant ud: 17-årig kassedame vinder X Factor

Foto: TV2

Thomas Blachman var hurtig til at melde ud, at den 17-årige Nikoline vil gå hen og vinde det hele i dette års udgave af X Factor.

Hvis der er en ting folk husker fra fredagens audition i X Factor, så må det uden tvivl være den 17-årige Nikoline fra byen Sørvad.

Hun var den sidste deltager, der skulle imponerer dommerne, og det må man i den grad sige, lykkedes.

Læs også

Fie Laursen blev genoplivet under operation

Nikoline indtog det lille x i studiet med sine store charme, og hendes særlig stemme gik direkte i dommerne allerede inden hun begyndte at synge.

Da Nikoline begyndte at spille på sin ukulele til sangen ‘Riptide’ og derefter begyndte at synge, fik hun dommerne til at falde bagover i deres stole.

Oh Land var imponeret over, at det lykkes Nikoline med ukulelen, da mange forsøger sig med netop det instrument og den sang, uden at have den ønskede effekt.

“Wauw. Der er så mange, der prøver med Ukulelen, og hvor det bare lyder irriterende. Det lyder hos dig autentisk og ægte,” lød det fra Oh Land, mens Blachman ikke var bleg for at melde ud, at den 17-årige pige vinder programmet.

“Du må have fået så meget kærlighed i dit liv. Så bliver man sådan der. Du er det perfekte menneske. Tak for dig. Du kommer i finalen, du når rigtigt langt, vinder hele lortet. Kæmpe fucking ja,” lød det fra Thomas Blachman.

Nikoline fik naturligvis et ja fra alle tre dommere, og hun gik derfor videre i programmet. Der venter dog stadig et par runder endnu, før Nikoline eventuelt kan gå på scenen i live-programmerne.

Læs også

Årgang 0-Stephanie hårdt ramt: Indlagt med corona

 

 

Dagens Gossip