Mikkel Beha fortæller: Derfor er Theis så glad

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Mikkel Beha Erichsen fortæller, hvorfor sønnen Theis er så glad.

Theis og Emil Midé Erichsen var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster. Her har man fulgt dem verden rundt, mens de har sejlet rundt og besøgt lokal befolkning og udforsket mange af verdens smukke afkroge.

Læs også

Det gjorde han bare ikke: 30-årige Thomas skiftede navn til popsangerinde i en brandert

Senere har familien også sejlet mod nord, hvor familien Beha drog på eventyr højt mod nord. Senest kunne vi følge med i Kurs mod danske kyster, hvor familien Beha sejlede rundt i Danmark, da coronaen spændte ben for udenlandske ture.

Der er sket meget siden Theis og Emil første gang drog ud på jordomsejling, blandt andet er de begge blevet forældre. Theis har sammen med kæresten Ida, sønnen Nis på omkring et år - og Emil har sammen med sin kæreste Louise sønnen Hugo på to år. 

Har fundet rette hylde

Mikkel Beha Erichsen fortæller til BILLED-BLADET, at de glæder sig i familien - for der kommer nemlig snart en snedker blandt dem. Theis har nemlig allerede i et år, passet sin læreplads som snedker og det er noget som han er rigtig glad for.

"Theis er så glad," lyder det fra Mikkel Beha Erichsen, som fortæller at sønnen forleden sagde "Far, jeg bliver rigtig dygtig til det her, for det interesserer mig."

Mikkel kan også afsløre, at de i familien synes det er fantastisk, at der kommer en snedker ind i familien.

Han fortæller at mens Theis passer sin læreplads, så læser kæresten Ida jura på halv tid, mens hun samtidigt har halvt barselorlov - det varer dog ikke længe før hun er færdig, og familien dermed også får en jurist i blandt dem.

Læs også

Anders Breinholt med opfordring til danskerne: "Se det - inden det bliver taget ned"

 

 

Dagens Gossip