Mor blev lagt for had for dette billede: Nu afslører hun chokerende sandhed

Foto: Privat

Molly Lensing er blevet kritiseret, efter en fremmed har delt et billede af hende og hendes to måneder gamle baby. Nu afslører hun den chokerende sandhed om billedet.

Èt billede siger mere end 1000 ord. Men måske skal man lige holde på hat og briller med dette smukke citat. 

I hvert fald, hvis du spørger moren Molly Lensing, der nu afslører den chokerende sandhed bag et billede, der har floreret på det populære sociale medie Facebook. 

Og denne historie er netop blevet en vigtig påmindelse om at tænke over, hvad man deler på de sociale medier. Èt billede kan nemlig have altoverskyggende konsekvenser. 

Det er præcis hvad sygeplejersken og moren til tre oplevede. Der er nemlig løbet meget vand i åen siden, at billedet blev taget og delt af en af de øvrige passagerer. 

Og nu har Molly valgt at sætte ord på situationen. 

Det kan nemlig være en udfordring at rejse med børn, særligt når ens flyafgang er forsinket. Netop det kan moren skrive under på. 

Man skal efterhånden ikke mange år tilbage, før hun sad i timevis i en lufthavn med sin to måneder gamle baby og ventede på et forsinket fly. 

Moren besluttede sig derfor for at lægge sin baby ned på gulvet, mens hun tjekkede sin mobil. 

Hvad hun ikke vidste var, at en af de øvrige passagerer tog et billede af dem og delte det på sin Facebook-profil. Til opslaget skrev passageren: 

"Albert Einstein sagde: 'Jeg frygter den dag, hvor teknologien vil overhale vores menneskehed ... verden vil blive befolket af en generation af idioter’”. 

Molly Lensing, der er sygeplejerske og mor til tre, fandt først ud af, at der var blevet delt et billede af hende og hendes lille baby, efter at det gik viralt med over 65.000 reaktioner. 

Ikke nok med at hun blev hængt ud på det populære medie, så blev hun også udsat for cybermobning og chikane fra fremmede, der skældte hende ud for at "ignorere" og i stedet for bruge sin mobiltelefon. 

Der er dog så meget mere bag billedet, end hvad man ser. Derfor har moren valgt at tale ud om billedet: 

"Vi var så uheldige, at vi sad fast i lufthavnen midt i et computernedbrud”. 

Det løfter hun sløret for til Today ifølge det norske medie Sosialnytt

De ventede i mere end 20 timer, og da billedet blev taget, var Mollys arme blevet så trætte, at hun lagde sin baby ned på gulvet. Den udmattede mor havde også brug for at komme i kontakt med sin bekymrede familie, deraf mobiltelefonen. 

Det, der bekymrede Molly mest, var, at hun ville få et dårligt ry grundet billedet - og det i værste fald kunne koste hende jobbet. Det gjorde det heldigvis ikke. 

Nu, efter at Molly besluttede sig for at tale ud, har hun fået masser af støtte.

Læs også

Jenna blev smidt ud af fitness-center: - 'Dine bryster er for store'

 

 

 

Dagens Gossip