Nervepirrende ultimatum i Luksusfælden: Det er bilen eller mig

Foto: Tv3

Der bliver underholdning for alle pengene i aften, når Luksusfælden skal et smut til Hundested. Her møder de Zia og hendes kæreste Morten, der har en alt for stor kærlighed for biler. Eksperterne skal nu hjælpe Morten med at få sin økonomi på rette kurs igen.

Luksusfældens eksperter skal i aften forbi drengerøven Morten og hans kæreste Zia fra Hundested, men deres forhold hænger i en tynd tråd.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

Morten har en alt for stor kærlighed til sin bil, og på grund af den er han ved at ende i bundløs gæld. På ganske kort tid har Morten opbygget en gæld på 290.000 kroner, og det skyldes især, at han på 12 år har ejet 12 biler, som han hele tiden køber nyt udstyr til.

Senest er det gået ud over hans Skoda, som han har tunet fra top til tå, men han er langt fra færdig, og bilen mangler endnu at blive gejlet for mange tusinde kroner.

Imens går kæresten Zia og skal betale for næsten alle omkostninger i hjemmet, da Morten ikke mener, at han har råd til at betale. Zia får dog et kæmpe chok, da hun finder ud af, hvad Morten rent faktisk bruger sine penge på.

Stort ultimatum

Gennem hele aftenens program får seerne en opfattelse af, at Morten er meget glad for sin bil. Faktisk så glad, at han virker til at gå mere op i den end sin kæreste.

Det får yderst store konsekvenser, for pludselig sprænger en bombe for Morten, da eksperterne viser ham et klip på en ipad, som hans kæreste Zia har lavet.

Hun stiller ham nemlig det ultimatum, at hun kan vælge mellem hende eller bilen. Vælger han bilen, så skal de altså ikke fortsætte med at være sammen længere, og vælger hun ham, så opgiver han drømme om sin drømmebil.

Hvad vælger Morten? Det får du svar på i aftenens program af Luksusfælden, der bestemt ikke kommer til at skuffe.

Læs også

Mest vanvittige afsnit af Luksusfælden nogensinde: Hvad har i tilkaldt os for?

 

 

Dagens Gossip