Nicklas Bendtner afslører: Dette job drømmer jeg om

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Den tidligere fodboldspiller har åbnet op omkring sine fremtidsplaner, og har afsløret, at han har en drøm om at blive skuespiller.

Det er efterhånden ved at være et par år siden, at den i dag 34-årige Nicklas Bendtner indstillede sin karriere som professionel fodboldspiller.

Læs også

Ung mand i Tesla ville flygte fra politiet: Det endte helt galt

I september 2019 skrev han under på en kontrakt med FC København. Denne kontrakt løber dog kun resten af sæsonen. Herefter blev det meddelt fra klubbens side, at man ikke ville give ham en ny kontrakt.

Siden da har fodboldstøvlerne ikke være brugt i professionelt regi, hvilket naturligvis har fået Nicklas Bendtner til at overveje, hvad fremtiden skal byde på.

discovery+-programmet 'Bendtner & Philine', som han deler med sin ekskæreste, Philine Pi Roepstorff', har han løftet sløret for, at han går med en lille drøm om at prøve kræfter med jobbet som skuespiller.

"Jeg kan godt lide at lave tv, så måske jeg godt vil holde mig inden for tv-genren nogle år endnu og måske give det chancen i forhold til skuespil også," lyder det fra ham i tv-programmet.

Dog fortæller han også, at han ikke har nogen erfaring med at lave skuespil. Til gengæld har han en del venner i faget, som har fortalt ham, at det er rigtig spændende.

Ydermere fortæller han også, at han altid har haft en stor interesse for film og tv-serier, som han har brugt en del tid med i sin tid som fodboldspiller. Her havde han nemlig en del fritid, der skulle bruges på at restituere efter træning og kamp.

Dette har været medvirkende til, at han selv er begyndt at gøre sig tanker om, hvorvidt det ville være en passende vej for ham at gå i fremtiden.

I samme ombæring slår han dog fast, at han ikke ved, om det er noget, han har talent for, ligesom han er i tvivl om, hvilken type roller, han vil kunne spille.

"Jeg ved ikke, hvilke roller der ville klæde mig, men jeg skulle nok spille noget, der ligger lidt op ad min karakter, det vil jeg også være okay tilfreds med," fortæller han.

Nicklas Bendtner har også tidligere luftet idéen om at blive fodboldtræner. Derfor har han også været i gang med at tage de nødvendige træneruddannelser.

Læs også

Tank benzin for under 10 kroner literen på 2 danske tankstationer

Et reelt trænerjob er det dog ikke blevet til for den 34-årige tidligere fodboldspiller – og nu lyder det, at han i stedet kan ende med at kaste sig over en karriere som skuespiller.

 

Dagens Gossip