Tank benzin for under 10 kroner literen på 2 danske tankstationer

Skrevet af Nicolai Busekist

06/06/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vil du gerne fylde bilens tank til en god pris, så er der to tankstationer i Danmark, der sælger benzin og diesel til under 10 kr. pr. liter.

Dagens topnyheder

Rigtig mange danskere har svært ved at finde penge til at betale for det brændstof, de skal have i tanken på deres bil, for at komme frem og tilbage mellem arbejdet.

Heldigvis er der hjælp at hente på to udvalgte tankstationer i Danmark.

Konkret er der tale om en ny tankstation fra Shell, der snart slår dørene op på Trojelsvej i Ribe. Det gør de nemlig fredag d. 10. juni, og i den anledning har de valgt at sælge benzin og diesel til blot 9,99 kr. pr. liter.

Hvis man har for langt til Ribe, kan man måske bedre forsvaret at lægge vejen forbi Middelfart. Her er der nemlig også en ny tankstation fra Shell, der inden længe slår dørene op.

Også her er der mulighed for at spare rigtig mange penge på en fyldt tank til bilen. Når Shell åbner deres nye tankstation på Assensvej i Middelfart, bliver det nemlig med samme tilbud, som på Trojelsvej i Ribe.

Det betyder, at du har mulighed for at lægge vejen forbi Assensvej, hvor du kan tanke til blot 9,99 kr. pr. liter, uanset om det er benzin eller diesel, du skal have i din bil.

I dette tilfælde bliver du dog nødt til at vente yderligere 14 dage, da Shell-stationen på Assensvej i Middelfart først slår dørene op for kunderne d. 24. juni. Men det gør de trods alt med et brag af et tilbud.

Vær dog opmærksom på, at det ikke gør sig gældende hele dagen. Derimod er det kun mellem kl. 14 og kl. 17, at der er mulighed for at tanke til blot 9,99 kr., hvad enten man skal have diesel eller benzin.

I og med, at benzinpriserne i de seneste dage har oversteget 18 kr. pr. liter som følge af sanktionerne mod russisk olie. Derfor er der også en forventning om, at de gode tilbud vil føre til kødannelse på de to Shell-tankstationer i hhv. Ribe og Middelfart.