Niels og Stine fra 'Landmand søger Kærlighed' kommer med tv-afsløring

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Stine og Niels, der er kendt fra 'Landmand søger kærlighed', har afsløret, at de ikke er helt færdige med at lave tv.

Der er sket en del for Niels og Stine, der er blevet et kendt par, efter de fandt sammen i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed'. 

Læs også

Tilbagekalder varer solgt i Kvickly, Irma og Dagli’Brugsen

Ikke nok med, at de er flyttet sammen på landet i Børup i Jylland, så er de faktisk også blevet 'forældre'. Det blev de, da Stines hund Ella for ganske nylig fik et kuld hvalpe, der nu går rundt på gården i Børup. 

Oveni dette har parret også afsløret, at de ikke er helt færdige med at lave tv. 

Det er Stine, der har afsløret, at der er mere tv på vej med parret fra det populære tv-program. Det har hun ifølge HER og NU afsløret i en story på sin Instagram-profil.  

Her gør hun klart, at hun ganske vist kommer til at være med i det nye tv-program, men at hun kommer til at spille en lille rolle. Det er nemlig et tv-program, som Niels har sagt ja til at være med i. 

"Tv-programmet er et Niels har sagt ja til at være med i. Jeg kan ikke fortælle så meget, men jeg kan sige, at jeg kun spiller en lille rolle. Det er Niels, der er i fokus sammen med et par andre," afslører Stine i en story på sin Instagram. 

Parret er allerede i fuld gang med optagelserne til tv-programmet. Stine og Niels havde nemlig besøg af et tv-hold i mandags. På Stines story på Instagram, har man kunne se, at optagelserne foregår i naturen, hvor Stine og Niels er på picnic. 

"Det er hårdt at have sådan et tv-hold på besøg og lave tv igen. Det er bare nogle lange dage," lyder det også fra Stine i sin story.

Læs også

Linse afslører: Havde kæmpe gæld

Hverken Stine eller Niels har dog ville afsløre, hvilket program, der er tale om. Derudover har de heller ikke afsløret noget om, hvornår det vil blive vist.

 

Dagens Gossip