Nu åbner de op: Sådan blev Albert og Jenna kærester

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix.

Nu afslører det populære dansepar fra forrige sæsons 'Vild med Dans', hvordan de endte med at blive kærester.

19-årige Albert Rosin Harson var i sidste sæson medvirkende som nydanser i "Vild med dans", hvor han dansede sammen med 33-årige Jenna Bagge i de standard og latindanse, der er med i programmet.

Det blev dog hurtigt overskygget af hvad der lignede en blomstrende romance, som eftefølgende ledte til, at Albert og Jenna blev kærester, kort efter de dansede sammen. Men det var dog først denne sommer, de valgte at offentliggøre, at de var sammen.

Læs også

Far hører et bang og ser noget flyve gennem luften: Kort efter gør han tragisk opdagelse

Det skriver BILLED-BLADET.

Albert Rosin Harson var at finde til "Vild med dans" for at støtte kæresten, der danser med Micki Cheng i dette års udgave, hvor han blandt andet fortalte, hvad det er ved Jenna, han er faldet for, men samtidig tier han, da han bliver spurgt, hvorfor der skulle gå så lang tid, før forholdet kom ud. 

"Vi kom bare sindssygt tæt på hinanden ved at danse sammen, så vi lærte hinanden at kende på den måde, og så er Jenna jo bare mega sød, totalt positiv og udadvendt menneske," fortæller Albert, som efterfølgende knytter nogle ord til aldersforskellen.

"Vi mærker ikke aldersforskellen. Blandt mine egne venner og familie er det taget fint imod, men jeg læser ikke alle de der kommentarspor, så det ved jeg ikke noget om." 

Han blev slutteligt spurgt til, hvorvidt han ser Jenna og Micki Cheng nå langt, hvor han fortæller, at han vurderer deres chancer gode. 

Albert mener, at Micki har leveret et flot stykke arbejde, og at han har en "super fed energi", som han tror, han kan komme langt på. 

Han håber dog naturligvis, at kæresten vinder det hele.

Læs også

Søren Kenner pludselig død

 

 

Dagens Gossip