Nu afsløres det: Her er de nye ansigter i Badehotellet

I de nye afsnit dukker Weyses første kone op. Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Lige om lidt får 8. sæson af Badehotellet premiere, og nu er det afsløret, hvilke nye karakterer, som seerne får lov til at stifte bekendtskab med.

Den nye sæson af Badehotellet, der har premiere den 1. februar på TV 2 og TV 2 PLAY, er der helt sikkert rigtig mange, der har ventet på. 

Læs også

Derfor bør du altid smide et tørt håndklæde ind i tørretumbleren

Sæson efter sæson har man kunne følge livet i og omkring Andersens Badehotel, og det kan man også i den kommende sæson. Herunder kan du se, hvilke karakterer, der er med i den 8. sæson.

Weyses første kone

Weyses kone nummer to, Sibylle, blev spillet af Neel Rønholt. Det ægteskab endte med en skilsmisse. Weyse, der bliver spillet af skuespilleren Jens Jacob Tychsen, er i Badehotellet nu gift med kone nummer tre, Helene, der bliver spillet af Cecilie Stenspil.

I de nye afsnit dukker Weyses første kone op. Hun hedder Fanny Fjord, og hun bliver i serien spillet af Mille Lehfeldt,  skriver Billed Bladet. 

Her ses Mille Lehfeldt i rollen som Lykke i serien af samme navn på DR. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Lars Mikkelsen er med

Lars Mikkelsen er ny i Badehotellet, men for danskerne er han langt fra et nyt ansigt. Han har blandt andet vundet en Emmy-pris for sin rolle i DR-serien Herrens veje, samt spillet med i store Netflix-serier som House of cards og The witcher. 

Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Lars Mikkelsen skal spille rollen som teatermaleren Svend Damm, der er en god bekendt af hr. Weyse og hans hustru, fru Helene, skriver Ekstra Bladet.

Arkæolog kommer med i serien

Det er ikke længe siden, at Amalie Dollerup, der spiller Amanda i Badehotellet, afslørede at hendes mand fra det “virkelige liv”, Andreas Jebro, denne gang også er at finde på rollelisten. Ifølge Ekstra Bladet skal Andreas Jebro spille den unge arkæolog Claus Villumsen.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Kun fem afsnit i ny sæson

I tidligere sæsoner har seerne kunne nyde seks afsnit i hver sæson, men i den nye sæson er der kun fem afsnit. Det skyldes corona-virussen.

“Det skyldes ganske enkelt, at de kun har kunnet nå at producere fem afsnit i år på grund af corona. Men vi tør godt love, at det er fem stærke afsnit,” forklarer TV 2 til Billed Bladet. 

Læs også

DR-vært tvunget til at udskyde bryllup

 

 

Dagens Gossip