Nu melder de ud: Hun vinder X Factor

Nikoline, Lucca og Solveig i X Factor 2021. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Der hersker ikke den store tvivl om, hvem der går hen og vinder dette års udgave af X Factor.

Der har været masser af drama i dette års udgave af X Factor, selvom vi endnu ikke har haft det første liveshow.

Læs også

Sådan blev Melvins hjernetumor opdaget

Sofie Linde videregav værtsrollen til komiker- og tv-værten Melvin Kakooza, der i mandags sygemeldte sig på grund af en hjernetumor.

Det betød at Lisa Rønne blev kaldt ind som vært, og nu hun skal nu stå i spidsen for programmet, når der fredag tages hul på det første liveprogram.

Hun vinder X Factor

Lise Rønne har fornøjelsen af at sende ni deltagere på scenen på fredag, og hvis det hele går som bookmakerne spår, så er der en af deltagerne hun kommer til at se igen og igen.

Bookmakeren Danske Spil er nemlig overbeviste om, at det bliver den unge Nikoline Steen Kristensen, der går hen og vinder dette års udgave af X Factor.

Danske Spil giver nemlig blot odds 3.50 gange indsatsen igen på, at Nikoline vinder programmet.

Faktisk mener Danske Spil at Oh Land har stor sandsynlighed for at vinde programmet i år. Det er nemlig Nikoline, Lucca og Solveig, der spås de største vinderchancer af bookmakeren.

I skrivende stund giver de henholdsvis 3.50, 5.00 og 6.00 gange indsatsen igen.

Tager vi fat i den anden del af feltet, så er der ikke store chancer for, at Martin Jensen vinder i sin debutsæson. Hans kandidater spås nemlig ikke store chancer af Danske Spil.

De mener, at alderspræsidenten i år, Dan Laursen, bliver den første der ryger, mens også Vilson Ferati og Hiba ikke spås de store chancer. De giver begge odds 9.00 igen.

Skulle Blachman går hen og vinde programmet atter engang? Det mener Danske Spil ikke. Simon og Marcus giver 8.00 indsatsen igen, og er dermed Blachmans bedste kort ifølge dem. The Kubrix kommer lige efter med 9.00 gange igen, mens Neva & Ida ikke forventes de store chancer til odds 13.00.

Konklusionen må dermed være, at Nikoline Steen Kristensen har den største chance for at vinde X Factor 2021. Er du enig?

Læs også

Lise Rønne sagde ja til X Factor, men hun havde et krav

 

 

Dagens Gossip