Nu reagerer TV 2 på omtalt sexisme-dokumentar

Kamille Isaksen

5 uger siden

|

13/06/2024
Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2 har taget bladet fra munden.

Dagens topnyheder

Den 10. Juni udkom DR med en helt særlig dokumentar, der virkelig har sat gang i debatten i Danmark. 

Før dokumentaren kom ud, kom det frem, at Martin Brygmann var en af de mænd, som dokumentaren omhandlede. Det resulterede i, at Martin Brygmann havnede i massiv modvind, og nu er identiteten på den anden mand kommet frem. 

Onsdag blev det yderligere afsløret, at Claes Antonsen fra The Antonelli Orchestra også er blandt de nævnte personer.

Claes Antonsen er et velkendt ansigt fra TV 2-programmerne 'Toppen af poppen' og 'Vild med dans', og anklagerne har fået betydelige konsekvenser. Onsdag meddelte både Tessa og Malte Ebert, at de ikke længere ønsker at optræde med The Antonelli Orchestra.

I starten var TV 2 tøvende, men nu har de reageret skarpt efter afsløringerne i dokumentaren. 

Det skriver HER&NU

Programdirektør Dorthe Thirstrup udtaler til mediet, at kanalen tager anklager om grænseoverskridende adfærd meget alvorligt.

"Vi tager grænseoverskridende adfærd og sprogbrug alvorligt, for vi ved, at det bunder i en dårlig kultur. Det skal der tages et opgør med, og det forventer vi, at produktionsselskaberne også tager alvorligt," siger Thirstrup og tilføjer, at TV 2 vil gennemgå hele forløbet for at sikre, at alle relevante oplysninger kommer frem.

Hertil understreger hun, at der slet ikke må ske nogen grænseoverskridende oplevelser på nogle af de produktioner, som TV 2 er en del af. Ydermere blev det understreget, at de hos TV 2 ikke kan samarbejde med nogle personer, der udøver grænseoverskridende adfærd. 

Martin Brygmann har allerede trukket sig fra alt, der lå i kalenderen grundet den massive medieomtale. Om Claes Antonsen er af finde hos TV 2 igen må tiden vise, men ud fra disse udtalelser skal man nok ikke forvente at se ham bag trommerne igen. 

Du kan se Claes Antonsens undskyldning her: