Nu slutter det: De forlader X Factor i aften

Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

I aften skal endnu en deltager forlade X Factor, og det lader til, at vi på forhånd kan regne ud, hvem der forlader programmet.

Det var en noget overraskende afgørelse, der fandt sted sidste uge, da den første deltager skulle forlade X Factor 2020.

Mens bookmakerne forinden programmet havde spået Kali og og Smokey Eyes til at ryge ud, så var ingen af disse i farezonen. Det var i stedet Oh Lands-deltager Nicklas samt Blachmans unge deltager Mathilde.

Læs også

Yderst overraskende sangvalg: Det skal deltagerne synge i X Factor

I aftenens program lader bookmakerne ikke til at have lært af deres fejl, de mener hvert fald fortsat, at de samme to deltagere ender i farezonen. Denne gang er der dog byttet om på rollerne.

Smokey Eyes er de helt store favoritter til at forlade programmet i aften, hvor Danske Spil i skrivende stund giver odds 2.50 på dem. Bliver det i stedet Kali, der ryger ud, så belønnes dette med odds 4.00.

Mathilde formåede lige akkurat at snige sig videre fra farezonen i sidste liveshow, og derfor har bookmakerne heller ikke de store forventninger til hende. Odds 4.50 giver det, hvis Blachmans unge deltager forlader programmet i aften.

De ryger helt sikkert ikke ud

Hvis vi vender tabellen om, så står det ganske klart, at flere deltagere ikke er i nærheden af at ryge ud af programmet i aften.

Alma står til odds 40.00, hvis hun forlader programmet i aften, og det ville også komme som et kæmpe chok, da hun er den helt store favorit til at gå hele vejen.

Hun trues umiddelbart kun af Magnus og Aksel, der giver odds 3.25 gange indsatsen igen, hvis det skulle gå hen og blive dem, der vinder programmet.

Resten af feltet er meget lige, hvor man stort set får det samme igen, hvis det bliver Ilona, Sway eller Emil, der finder X Factor i år.

Først skal vi have fundet den næste deltager, der skal forlade programmet. Hvem det bliver, kan du se i aften klokken 20.00 på Tv2.

Læs også

Mange tusinde danskere står til at miste flere tv-kanaler

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip