Nu søger Date Mig Nøgen nye deltagere - Skal det være dig?

Har du mod på at stille dig op nøgen foran hele Danmark for at finde kærligheden, så kan det være, at Date Mig Nøgen er lige noget for dig. Datingprogrammet søger deltagere til en ny sæson, hvor det igen er Ibi Makienok, der er vært.

Date Mig Nøgen er et program, hvor modige danskere stiller sig frem for offentligt skue helt uden tøj på. I programmet skal en person vælge mellem seks kandidater, hvor der gradvis afsløres mere og mere.

Først afsløres ben og underliv på deltagerne, derefter torsoen og til sidst er det ansigtet. Deltagerne har altså ikke mulighed for at skjule noget som helst, og det giver et forfriskende anderledes pust.

Læs også

Fie Laursen udsat for hævnporno: Meget eksplicitte billeder delt

Date mig nøgen har været et af de mest populære datingprogrammer i nyere tid, hvorfor det også har spredt sig til flere forskellige lande, efter at det begyndte i England som ‘Naked Attraction’

I Danmark blev sæson 1 sendt over skærmen med Ibi Makienok i rollen som vært, og nu leder TV 2 Zulu efter nye modige deltagere, eller rettere sagt kønsdele, som de skriver i deres opslag.

Opslaget følges op af en video med værten Ibi Makienok, der ligger på en briks, hvor hun får flere falske kønsdele stoppet i hovedet.

Alle kroppe er velkomne

Date Mig Nøgen har både fået ris og ros for sin nytænkende tilgang til dating. Programmet får ris fordi, at nogle folk ikke mener, at man bør udstille sig nøgen på offentligt tv, mens det til gengæld får ros, fordi det hylder enhver krop.

Ingen kroppe er nemlig for store, små, tykke eller tynde til programmet, og derfor vil man i hvert program se mange forskellige slags kroppe.

Hvis du godt kunne tænke dig at være med i Date Mig Nøgen sæson 2, så kræver det dog, at du er fyldt 18 år. Derudover skal du sende et helt naturligt billede af dig selv, så casting-agenterne har mulighed for at se, hvem du er.

Vil du være med i den danske sæson 2 af Date Mig Nøgen, så kan du sende din ansøgning her. 

Får du besked om at deltage i programmet, så vil det være en god ide allerede nu at udtænke en pose. Det er nemlig sådan, at når man forlader programmet, så skal man lave en obligatorisk pose til kameraet. Det er noget, som man har haft meget sjov med hos Natholdet, hvor de har lavet et lille sammendrag af poses fra Date Mig Nøgen sæson 1.

 

Læs også

DMI: Så længe skal vi vente på godt vejr igen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip