Ny satsning: Frank Hvam scorer overraskende job

Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Frank Hvam har scoret et nyt job, hvor man ser ham i en lidt overraskende rolle.

Frank Hvam brugte timevis af sin barndom og ungdom på en badmintonbane, der resulterede i flere mesterskabstitler.

I dag husker han tilbage på tiden i 70’erne, hvor badminton fik enorm opmærksomhed og den helt særlige stemning, der herskede, når nationen samledes om at se de danske badmintonstjerner spille de store kampe.

Læs også

Operation gik galt: Mistede næsten overlæben

Men på trods af, at Danmark stadig er helt i front, har han bemærket, at sportsgrene som fodbold og tennis løber med meget af opmærksomheden.

"Jeg har simpelthen så svært ved at forstå, hvorfor badminton ikke længere er helt lige så cool, som i min barndom, når Danmark stadig leverer nogle af de bedste spillere i verden," lyder det fra komikeren i en pressemeddelelse fra DR.

"Når jeg i dag på stand-up scenen siger, at jeg har spillet badminton i 11 år, så griner folk lidt. Badminton er næsten en joke i selv sig. Hvorfor smiler folk? Ingen griner, når jeg siger, at jeg har spillet tennis i syv år. Hvad er der sket med min elskede sport? Jeg har nu sat mig for at finde ud af, hvordan man får bling bling-værdien i badminton et par nyk opad, så sporten ikke bliver ved med at få baghjul af tennis og fodbold," siger  Frank Hvam.

Det sker i programserien ’Frank Hvam: Make Badminton Great Again’, der har premiere 3. februar på DRTV og DR2.

Frank Hvam taler med eksperter og tidligere og nuværende badmintonstjerner om de mange sportslige triumfer, hvilke vilkår stjernerne agerede på før og nu, og så går han i DR’s arkiver og viser gensyn med ikoniske sejrer og spillere.

Seerne er med, når Frank Hvam på sin vej møder for eksempel Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Morten Frost, Camilla Martin, Peter Gade og Flemming Delfs. Undervejs søger han også råd og hjælp hos vennerne Jan Gintberg, Jonatan Spang og Simon Kvamm.

’Frank Hvam: Make Badminton Great Again’ har premiere den 3. februar på DRTV og på DR2 klokken 21.00. 

Læs også

Mand starter eksperiment med råt kød: Hvorfor er mennesker de eneste dyr, som tilbereder kød?

 

 

 

Dagens Gossip