Ny sæson af Game of Thrones: Han bliver hersker af Westeros

Foto: SERGIO FLORES / Ritzau Scanpix

Der er lagt op til masser af spænding, når der om små to uger tages hul på den nye og sidste sæson af Game of Thrones. Skal man tro oddssætterne, så er det forholdsvis let at spå, hvem der ender med at hersker over Westeros.

Vi nærmer os efterhånden begyndelsen på den sidste sæson af den vildt populære Game of Thrones-serie, der har kørt i syv sæsoner. Ottende sæson er dermed den sidste af slagsen, og det bliver en sæson, der blot byder på seks afsnit, men hvor hvert afsnit til gengæld har varigheden af en større spillefilm.

Den første af Game of Thrones sæson 8 bliver sendt den 14. april, og så skal man vente en lille måned før man får det sidste og endelig afsnit den 19. maj.

Meget kan der stadig nå at ske endnu, og der er mange spørgsmål, der mangler at blive besvaret. Lige netop de spørgsmål, er noget som bookmakerne vil prøve at slå fortjeneste på, og de har derfor lavet en masse spændende odds på den kommende sæson af Game of Thrones.

Læs også

Lærer drak flere energidrikke om dagen – Tungen blev ”spist”

Odds på Game of Thrones

Der er stort set ikke det scenarie i serien, som du ikke kan tjene en mønt på. Det er alt fra hvem der bliver hersker af Westeros, til hvilke karakterer der ender med at dø i serien.

Hos bookmakeren LeoVegas har de sat odds på en lang række af de mest kendte personer i serien, hvor spørgsmålet lyder meget simpelt: Karakterer der overlever hele sæson 8?

Her har du mulighed for at spille ja eller nej ved hver enkelt af dem, og det er måske her, du kan finde en fidus.

Som dansker skal man hvert fald ikke have de helt store forventninger til, at Euron Greyjoy med Pilou Asbæk i rollen ender med at overleve de seks afsnit i sidste sæson. Hvis det sker, så giver LeoVegas nemlig hele odds 11.00 gange indsatsen igen. De forventer ligeledes, at Gregor Clegane har stor sandsynlighed for at blive skrevet ud af serien, hvor han også står til odds 11.00. Modsat giver de odds 1.01 på at en af de to dør i serien, hvilket svarer til, at LeoVegas mener, at der er 99 % sandsynlighed for, at det sker.

Hvis Jon Snow klarer frisag, giver han odds 1.50 gange igen, mens det giver odds 2.40, hvis han må forlade serien før tid.

Klik her for at finde oddsene på Game of Thrones

Læs også

Skulle passe vens hund – Vil ikke give den tilbage igen

Han kommer til at sidde på jerntronen

Et af de vigtigste spørgsmål at få besvaret i Game of Thrones, er naturligvis hvem, der ender på toppen af ”The Iron Throne” og dermed personen, der kommer til at herske over Westeros. Hvis man skal tro på LeoVegas’ vurdering, så bliver det højt sandsynligt Bran Stark, der ender på tronen.

Bran Stark er nemlig nede i sølle 1.80 gange indsatsen igen, hvilket betyder, at der er over 50 % sandsynlighed for, at han skal herske over Westeros.

Hvis ikke det bliver Bran Stark, så har LeoVegas størst tiltro til, at det bliver Jon Snow, der indtager jerntronen. Hvis det bliver tilfældet, så belønnes det med odds 5.00 gange indsatsen.

Hvis man har noget nationalpatriotisme og håber på, at det bliver enten Nicolai Coster-Waldau eller Pilou Asbæk, så giver både Euron Greyjoy og Jamie Lannister 51.00 gange indsatsen igen.

Andre sjove spil på Game of Thrones

Det er dog ikke kun de helt store begivenheder, der er fundet odds til i den nye sæson af Game of Thrones. Mindre begivenheder i serien kan også kaste lidt mønt af sig, hvis man altså har ramt korrekt i sin forudsigelse.

Hvis det bliver afsløret, at Tyrion er søn af Mad King Aerys II i løbet af sæsonen, så giver det indsatsen fire gange igen, mens det giver odds 1.20, hvis det ikke bliver tilfældet.

Bliver sangen ’The Rains of Castamere’ spillet ved et bryllup i sæson 8, så giver det indsatsen 7.50 gange igen.

I løbet af Game of Thrones-serien, har der været mange kendte mennesker i små biroller. Blandt andet har Frank Hvem haft en lille gæsterolle, som du blandt andet kan se lige her.

Frank Hvam scene i Game of Thrones

Musikeren Ed Sheeran har også haft en gæsteoptræden i serien, og det er ikke helt usandsynligt, at endnu en kendis optræder i den sidste sæson. Skulle det blive Ed Sheeran igen, vil det give odds 51.00, mens det virker noget mere usandsynligt, at det bliver enten Madonna eller Snoop Dogg, der begge giver odds 101.00 igen.

Den mest sandsynlige af de fire navne hos LeoVegas er T-Pain, som står til odds 34.00, hvis han er at finde i den sidste sæson.

Har du ikke set traileren til den nye Game of Thrones-sæson, så får du den lige her.

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

Sæson 8 af Game of Thrones har premiere den 14. april.

Odds på sæson 8 af Game of Thrones lige her

Du finder væddemålene ved at klikke på Sport - Gennemse Sport - Mere - Specials - Globalt -> Game of Thrones.

Læs også

Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip