Ny trend på Instagram: Numsehuls-solbadning

Foto: Instagram

En ny trend vinder indpas på Instagram. Efter sigende kan dit numsehul optage sollys i dens reneste form, så du kun behøver 30 sekunders sol i bagdelen for at få dagens skud D-vitamin.

Solbadning med numsen i vejret. Så enkelt er det, og det er en trend, der vinder indpas på sociale medier. 

Flere selvbestaltede sundhedsguruer på de sociale medier er kommet frem til, at numsen kan indtage sollys i dens reneste form. Det skulle efter sigende betyde, at man ved at vende sin bagdel op mod solen kan nøjes med 30 sekunders intensiv solbadning for at få den anbefalede dosis sollys og derved d-vitamin.

Ya probaron tomar Sol x el ano? Fija la vitamina D y sobrerodo la K! Recuerden no hacerlo por mas de 30 segundos!  ES FABULOSO!!! #buttholesunning #asshole #assholes @certifiedhealthnut

Om trenden virkelig har hold i virkeligheden skal vi ikke gøre os til herre over, men fakta er, at der er startet en bølge af fans, der alle er begejstret over muligheden for at dyrke solen med numsen i vejret.

Trenden er muligvis startet af Jackass-stjernen Johnny Knoxville, hvilket burde indikere, at det hele bare er en joke. Selv siger bagmanden dog, at det ikke er en joke, og at han er en tro numsehuls-solbader.

Se videoen, der muligvis startede trenden: 

Thanks to @rickkosick for turning me on to this game changing life hack that allows me to get my fill of vitamin D. ☀️🕳

Der er indtil videre ikke noget ekspertudsagn i forhold til, om den nye trend reelt har nogle sundhedsfremmende muligheder. Men indtil den dag kommer, så kan vi i det mindste nyde influencers jagt på det gode billede og grine lidt i skægget over de underlige sundhedspåfund. 

¡Buen día!\n¿Leyeron la nota donde dice que asolearse el ano trae beneficios a la salud? En tan solo 30 segundos podes tener la vitamina D y la energía que necesitas para el día. \nYo ya lo estoy probando, y vos, ¿te animas?\n-\n#buttholesunning\n#troycasey\n#asolearteelano\n#humor\n#culochallenge\n#nakedinnature

 

Læs også

Godt nyt: Koalaen er alligevel ikke udryddet

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip