Nyt Tv3-program: Amalie og mor skal i S&M-kælder med gynækologstol og tis

I aften er der premiere på et nyt program, hvor Amalie og hendes mor skal ned i en S/M-kælder. Det bliver noget af en oplevelse, hvor de virkelig bliver sat på prøve.

Tv3 er klar med et nyt program, som allerede har premiere i aften. Programmet hedder ‘Der er et yndigt land’ og tv-seerne får et gensyn med Amalie Szigethy og hendes mor Lotte Lytton Kejser, som skal ud og teste alle deres mange fordomme af.

I det første program der sendes i aften, holder de to damer sig bestemt ikke tilbage, når de skal et smut ned i en S/M-kælder, hvor de bliver vist rundt af en erfaren dominatrix, der fortæller de to om, hvordan man dominerer.

Læs også

Amalie taler ud om nye bryster: De gamle klaskede mod mig i doggystillingen

Det bliver dog en lidt bizar oplevelse for Amalie og hendes mor, der ikke helt ved hvad de skal synes om, at der står en gynækologstol placeret på midten af gulvet, og at dominatrixen tisser hendes kunder i munden.

Amalie finder sig tilrette i body-baggen

På et tidspunkt finder dominatrixen en latex body-bag frem, og den beder hun Amalie og at lægge sig ned i. Det har den tidliger Paradise Hotel-deltager ikke det store problem med.

“Hvis jeg endelig skal prøve noget, så vil jeg da meget hellere ligge i den, end at skulle spanke en eller anden fyr i bagdelen,” fortæller hun.

“Jamen det føles fint, der er ikke noget der. Det er lidt mærkeligt,” lyder det fra Amalie, inden dominatrixen afbryder med, at hun heller ikke er gået til ekstremerne endnu.

“Lige nu er det lidt ligesom at ligge i en sovepose. Det er først, hvis jeg begyndte at spænde dig rigtig fast, at du vil begynde at kunne mærke, at du ikke kan bevæge dig,” lyder det fra dominatrixen, der også fortæller, at hun af og til giver hendes kunder gasmasker på, så de ikke kan trække vejret ligeså godt.

Dominatrixen begynder efterfølgende at spænde Amalie fast, men det nød hun blot, og fortalte, at hun godt kunne tage en lur.

Du kan se en lille teaser til aftenens program her, hvis du ikke kan vente til premieren i aften.

 

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

Dagens Gossip