Optisk illusion forvirrer: 'Fantastisk'

Foto: Reddit

Hvis du kan lide en god optisk illusion, er denne kunstner uden tvivl noget for dig.

Når det kommer til en illusion, er de lavet til at forvirre hjernen, og det er sandsynligt, at du vil se noget som andre ikke kan, og vice versa.

Læs også

Total fred, ro og isolation: En ‘næsten magisk eksistens’

Så da et billede blev delt på det sociale medie Reddit, blev mange brugere godt og grundigt forvirrede, og den efterfølgende diskussion om hvad der var hvad, blev en heftig en af slagsen.

Kunstværket, skabt af Dain Yoon, og blev delt af brugeren TruStoryz, der skrev: "Dain Yoon skaber en utrolig optisk illusionskunst på hendes krop."

Der er to billeder, den ene viser hendes ansigt foran en bygning, med ansigtsmaling der gør det meget svært at vide hvor Dain Yoon starter, og bygningen slutter.

Så når du ser på det andet billede, viser det kunstneren, der holder et spejl med en pensel, der afslører hendes hemmelighed.

Foto: Reddit

Hvad der er forbløffende ved billedet er, at Dain passer perfekt sammen med sine omgivelser og gør hende næsten usynlig. I sådan en grad at nogle mistænke kunstneren for at have redigeret billede digitalt.

 

En Reddit-bruger sagde:

"Så er der folk derude, der kan gøre ekstraordinære ting som dette. Fantastisk!"

Og kommentartråden flyder over af bare forbløffelse. En anden bider mærke i hvor svær en opgave det må have været:

“Hun var nok nødt til at arbejde hurtigt, så lyset ikke ændrer sig,”

Det kan til tider virke så simpelt, men alligevel være meget svært at forstå hvad der sker i optiske illusioner, men en tidligere britisk læge har skabt en konto på det Tiktok, hvor han forsøger at forklare forskellige fænomener - også optiske illusioner.

Dr. Karan Raj, som lægen hedder, viste fiølge Dailystar en forbløffende optisk illusion og sagde derefter "dit liv er en løgn".

Han viser et billede af træer med meget levende lilla og orange farver og en sort cirkel i midten.

Han sagde: "Bliv ved med at stirre på den sorte prik midt i billedet, så forklarer jeg, hvordan din hjerne lyver for dig."

Billedet vender derefter til sort / hvid, hvilket efterlader TikTok-brugere meget forbløffede.

Læs også

Popsangerinde afslører: Sked i skraldespand under koncert