Peter Ingemann med glædelig nyhed: Populært tv-program vender tilbage

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Peter Ingemann er en af de mest populære tv-værter i Danmark. Er du også stor fan af ham, så har han en glædelig nyhed til dig.

Det er svært at komme udenom, at den 50-årige Peter Ingemann er en produktiv herre. Han har i løbet af sin karriere været vært på en lang række programmer, hvoraf flere af dem har nydt stor succes.

Læs også

Carmen Electra smider tøjet: Overlader meget lidt til fantasien

Et af de seneste programmer, han har fungeret som vært på, er TV 2-programmet 'To ens - med Ingemann'.

Det er blevet et populært program, hvor to ejendomsmæglere dyster om, hvem der har bedst styr på boligpriserne. De bliver nemlig præsenteret for boliger, der er stort set ens, men som ligger forskellige steder i landet.

"Selv om Danmark er et lille land, så kan der være stor forskel på prisen på to overraskende ens boliger. Peter Ingemann og hans to ejendomsmægler-venner Anders og Claus skal finde ud af, hvem af dem, der har bedst styr på boligpriserne," skriver TV 2 om programmet.

Og er du en af de danskere, der er fan af programmet, kan du glæde dig over, at det inden længe vende tilbage, for Peter Ingemann har nemlig afsløret, at de er i fuld gang med optagelserne.

Det løfter han sløret for i et opslag på det sociale medie Instagram.

"Så er Danmarks bedste boligprogram i gang med optagelserne Programmet '2Ens' er på banen og kæmper sig igennem snestorme, aflyste færger og mega svære boligpriser," skriver Ingemann i sit opslag.

Hertil benytter han også muligheden for at drille sine kolleger en smule, da han i sit opslag kalder Anders og Claus for hhv. 'Tollundmanden' og 'Grauballemanden'

"Og jeg er så heldig at jeg har fået selskab er Tollundmanden og Grauballemanden. Vi mangler bare pigerne fra Egtved," skriver han.

Læs også

Nu bryder Kasper Hjulmand tavsheden:

Opslaget rundet han af med at skrive, at 'vi ses senere på året', hvorfor det altså forventes, at den seneste sæson af det populære program får premiere senere i år.

 

Dagens Gossip