Populær tv-kanal har skiftet navn

Foto: Shutterstock

Den populære tv-kanal skifter ikke blot navn. Driften af tv-kanalen bliver nemlig også overtaget af Nent Group.

Driften af den populære tv-kanal Xee bliver ikke længere håndteret af YouSee. Derimod er det nu Nent Group, der står for driften af tv-kanalen.

Læs også

Smart nytårsforsæt: Sådan kan du let spare 14.000 kroner op i 2022 uden den store indsats

Som et led i, at det ikke længere er YouSee, der står for at drifte tv-kanalen, har den også skiftet navn. Tv-kanalen skifter dog ikke blot navn som følge af dette. 

Grunden til, at den populære tv-kanal skifter navn, er også for at signalere, at Fox ikke længere er partner i kanalen. Det har de været frem til den 30. december, men det er de ikke længere. Derfor skifter kanalen navn fra Xee til See. Det skriver Digitalt.tv.

Faktisk er navneændringen allerede trådt i kraft. Allerede den 30. december 2021 skiftede den populære tv-kanal nemlig navn.

Det er dog ikke blot navnet, der er nyt. I forbindelse med, at driften af See er blevet overtaget af Nent Group, er der også blevet skiftet ud i det indhold, der bliver vist på den populære tv-kanal.

Det betyder naturligvis ikke, at det, som kanalen hidtil har været kendt for, forsvinder. Der er nemlig flere af de ting, der indtil den 30. december har været sendt på kanalen, der også fremadrettet vil blive vist på See.

Fremadrettet kommer kanalens indhold til at bestå af en kombination af originalt indhold fra Viaplay og YouSee samt sport fra både Premier League og Bundesligaen. Hertil vil der også blive vist diverse film og serier på tv-kanalen.

Blandt andet blev det nye navn og de øvrige ændringer markeret ved, at første sæson af Viaplay-serien 'Forhøret' blev vist på premieredagen 30. december. Seerne kunne derfor følge med i alle afsnit af serien fra kl. 21 den 30. december.

Læs også

Politiker raser mod regeringen: Stop straks med at presse vacciner på børnene

Derudover blev serien 'Mr. Mayor' også vist på premieredagen. Det er en serie, som Nent Group har rettighederne til og som derfor ikke var at finde på Xee, inden de overtog driften af den. Den 31. december viste de bl.a. 'På eventyr med familien Hvidt Kessler' på kanalen.

 

Dagens Gossip