Sarah Bro trak sig fra ‘Korpset’: Jeg var dødsens bange

Foto: Lars E, TV 2

I gårsdagens program af 'Korpset' valgte den tidligere svømmer Sarah Bro at tage sit nummer af.

Mandag efter mandag kan danskerne følge med i, hvordan danske kendisser for alvor bliver presset til det yderste, når de kommer under kyndig behandling af de tidligere jægersoldater i TV2-programmet ‘Korpset’

Kendisserne skal gennem diverse hårde øvelser fysisk og mentalt, og efter mandagens afsnit er der nu under halvdelen tilbage i forhold til da de startede.

Læs også

Indkalder til nyt om genåbning

‘Korpset’ varer en uge, og kendisserne er ved at være ved vejs ende. For den tidligere professionelle svømmer Sarah Bro sluttede kurset dog kort før målstregen.

Hun valgte nemlig i gårsdagens afsnit at sige stop, og afleverede dermed sit nummer til instruktørerne.

I gårsdagens program blev deltagerne i dengrad sat på prøve både fysisk og mentalt, da de skulle sættes i en situation, hvor de var blevet ‘taget til fange’

“Det er meget svært for mig at beskrive, hvad det var der gik “galt” ved tilfangetagelsen. Efter 6 dage med minimalt mad og søvn og en kæmpe portion hårdt fysisk arbejde, var jeg så ekstremt udmattet, at jeg simpelthen ikke kunne finde et mentalt sted, der gjorde øvelsen udholdelig,” fortæller Sarah Bro ærligt i et opslag på Instagram, inden hun fortsætter:

“Jeg var dødsens bange og stresspositionerne og lydene var så udmattende for mig, at jeg flere gange faldt i søvn og hallucinerede, hvor jeg fandt mig selv i de vildeste hjørner af min psyke. “ lyder det fra den tidligere professionelle svømmer.

Sarah Bro fortæller også, at hun i første omgang følte sig svag over, at hun valgte at trække sig, men at hun i dag sidder med en anden følelse i kroppen, nemlig stolthed.

“Jeg kan i dag kigge mig selv i spejlet og sige at jeg gjorde ALT hvad jeg kunne. Og det giver mig ro i maven. “ fortæller Sarah Bro.

Det var en fornøjelse at møde dig

Til Sarah Bros opslag har instruktør 'Rat' (Thomas Rattshack) kommenteret, og han skriver, at Sarah var en fornøjelse at have med på kurset.

"En kæmpe fornøjelse at møde dig og have dig med på holdet, Sarah. Ja, du gjorde ALT, hvad du kunne, og det er præcis, hvad jeg bad dig om på dag 1 om morgenen. Så nej, på ingen måde et svigt eller en fiasko at melde fra. Det var helt, som det skulle være. //Rat" lyder det fra den tidligere elitesoldat.

I ‘Korpset’ resterer der dermed kun skuespillerne, David Owe og Søren Vejby, tidligere håndboldspiller Rikke Hørlykke og tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling.

Læs også

David Owe taler ud: Blev spyttet i hovedet under Vild med Dans

 

 

Dagens Gossip