Se vild forvandling: Nu har den tatoverede kvinde fået et ‘brazilian butt lift’

Instagram: Ambs_luke

Det er en vild transformation, den 24-årige Amber Luke fra Australien har gennemgået i løbet af de sidste år. Bl.a. er hele hendes krop blevet tatoveret, hendes tunge er delt i to, øreflipperne er strakt ud, og nu er det numsen, der har fået et løft.

Over 160.000 danske kroner.

Så mange penge har Amber Luke brugt på at transformere sin krop, og det er ikke småting, som hun har udsat kropppen for.

Læs også

Ny virus opdaget: Kan smitte fra dyr til mennesker

Brystforstørrelse, fyld i læberne, tatoveringer og en delt tunge er blot nogle af de indgreb, den unge kvinde fra Australien har fået foretaget. 

Og nu har Amber Luke også fået foretaget et såkaldt ‘brazilian butt lift’’. Det skriver Ladbible.com.

Brazilian hvad for noget?

Ifølge Scanstadkliniken, så er et brazilian butt lift  ‘for dem, der ønsker en rundere og mere fyldig form på sin bagdel. Det er et kirugisk indgreb, hvor man genbruger sit eget kropsfedt til at forme en ‘mere attraktiv og naturlig numse’.

Om Amber Lukes nye numse er mere naturlig, må være op til den enkelte at vurdere. Sikkert er det i hvert fald, at den har fået mere fylde. 

Selvom hun har måtte gå med ble efter operationen pga. blødninger, så er Amber Luke meget tilfreds med resultatet. På Instagram har hun delt før/efter-billeder med sine over 100.000 følgere, og der skinner det igennem, at hun er glad. 

"Min BBL-oplevelse ([Brazilian butt lift]) har været ret behagelig i betragtning af, hvor meget blod der har været. Cosmos (klinikken, der har foretaget operationen) har fået mig til at føle mig så tryg og tilfreds med min fremgang”

Det er tydeligt at se en forandring efter operationen. Foto fra Instagram: ambs_luke

"Jeg gør ikke nogen ondt"

Der er personer, der føler et behov for at kritisere Amber Lukes transformation. Dem har den unge kvinde ikke meget til overs for.

”Hvis du læser dette, og ikke har noget pænt at sige? Så bare lad vær med at sige noget. Du aner ikke, hvad en person går igennem, så vær sød ved andre”

"Jeg gør ikke nogen ondt. Jeg gør, hvad jeg vil, og hvis det får mig til at være glad om morgenen og være et lykkeligt menneske, så er det sådan, det er,” fastslår Amber Luke. 

Læs også

Besøg hos frisør fik katastrofale konsekvenser: Pludselig lå der kæmpe klump hår på gulvet

 

 

 

 

 

Dagens Gossip