Skaber afslører ny alternativ afslutning i 'Venner'

Foto: Cinetext Bildarchiv/00149926/Ritzau Scanpix

Der kunne meget vel have været en væsenlig ændring i afslutningen på tv-serien 'Venner'. Det fortæller skaberen David Crane om i et radiointerview.

Det er 25 år siden, at det sidste afsnit af venner blev sendt på tv. Dengang så vi hvordan, at Monica og Chandler blev forældre til et par tvillinger, hvordan Ross og Rachel alligevel endte sammen, og at Joey ville få et værelse i Monica og Chandlers nye hus.

Læs også

Genforening af Venner på vej

Men hvordan var det egentlig, at det gik for Phoebe. Når jo, hun endte jo sammen med Mike, men faktisk var det slet ikke sikkert, at det skulle gå sådan til. En af skaberne bag den populære serie, David Crane, afslører i et radioprogram, at de faktisk havde andre planer for afslutningen på Phoebes liv i venner.

I løbet af serien var der nemlig to mænd i Phoebes liv, hvert fald som var seriøse, og det var David (Hank Azari) og Mike (Paul Rudd).

David eller Mike?

Først så Phoebe David, men da han skulle til minsk endte deres forhold med at stoppe, og derefter mødte Phoebe så Mike.

Pludselig vendte David tilbage i Phoebes liv, og det endte endda med, at han friede til hende. Phoebe sagde dog nej, og i stedet valgte hun altså at blive gift med Mike, som hun fortsat var gift med, da serien sluttede.

Ifølge David Crane var det dog hele tiden på vippen, og afslutningen kunne være gået den ene eller den anden vej.’

“Det var klart en mulighed. Vi vidste ikke præcis hvem, hun skulle ende med,” fortæller David Crane i et radioprogram hos RadioTimes inden han fortsatte:

“De er begge fantastiske skuespillere. Både Paul og Hank er fantastiske og fantastiske med hende. Vi gik frem og tilbage,” siger han.

Det er dog så længe siden at David Crane og Martha Kaufmann skulle træffe beslutningen, og Crane kan derfor ikke præcist huske, hvad der gjorde udslaget for, at Phoebe skulle ende med Mike.

Han fortæller dog, at begge havde været perfekte for hende.

Læs også

Det her var helt forkert i Venner, men vi opdager det først nu

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip