Genforening af Venner på vej

Foto: Cinetext Bildarchiv/00149926/Ritzau Scanpix

Hvis du er blandt de mange 'Venner'-fans, der ønsker en reunion, så har du noget at se frem til. Et pålideligt amerikansk medie fortæller nemlig, at der arbejdes på det.

Det er 15 år siden, at en af verdens mest populære tv-serier nogensinde fik sin afslutning. ‘Friends’ som vi på dansk kalder ‘Venner’ bliver dog stadig set i stor stil, og mange fans har i årevis skreget på nyt med de seks bedste venner.

Flere store tv-serier fra 90’erne har lavet en ‘fortsættelse’ af deres serier, men det er endnu ikke sket med ‘Venner’. Der er da heller ikke meget, der tyder på, at det kommer til at ske, for skuespillerne har gang på gang nægtet at fortsætte serien.

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

Til gengæld skal fans af ‘Venner’ måske ikke vente så længe, før der kommer en eller anden form for reunion mellem de seks venner. Der arbejdes nemlig netop nu på at få lavet en større reunion. Det fortæller mediet The Hollywood Reporter.

Ifølge dem er det HBO Max der arbejder på at få en Friends-reunion til at ske, og ifølge det amerikanske medie, så er samtlige skuespillere samt seriens skabere klar på at deltage.

Det betyder altså, at både Joey (Matt LeBlanc) Chandler (Matthew Perry) Ross (David Schwimmer) Rachel (Jennifer Aniston) Monica (Courteney Cox) og Phoebe (Lisa Kudrow) samt skaberne David Crane og Marta Kauffman ser ud til at vende tilbage.

Indtil videre står det dog ikke klart, hvad denne reunion vil komme til at byde på. Vil der blive optaget enkelte nye scener, eller bliver det udelukkende en reunion, hvor de taler om gamle dage, fortæller om bag om optagelserne og helt nye detaljer, som fansene aldrig har hørt om før?

Detaljerne mangler altså fortsat endnu, og selvom der endnu ikke er sat nogle underskrifter på et stykke papir endnu, så mener The Hollywood Reporter altså at vide, at en Friends-reunion er undervejs.

Nej til et reboot at serien

Tidligere på måneden var Jennifer Aniston gæst hos talkshowværten Ellen Degeneres, hvor hun blev adspurgt om sandsynligheden for at lave et reboot af ‘Friends’

Her blev det til et rungende nej fra Jennifer Aniston, og svaret fra skaberen af serien, Marta Kaufmann, var det samme. Hun fortalte, at det ikke ville være muligt at lave en fortsættelse med de seks karakterer, uden at den ville skuffe.

En reunionen hvor de seks skuespillere plus skaberne, virker dog langt mere realistisk, og det vil bestemt være et glædeligt gensyn.

Læs også

Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

 

 

Dagens Gossip