Skandale i ‘Gift ved første blik’ - Brugte konens tandbørste til at rense toilettet

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke kun i den danske udgave af 'Gift ved første blik', at der af og til er drama. Det var der i den grad også i den australske udgave, hvor en tandbørste blev brugt til at rense toilettet.

DR-programmet ‘Gift ved første blik’ er et meget populært program, og i hver sæson skaber flere af ægteparrene altid store overskrifter.

Hvem husker ikke Anders og Luna eller ‘skatter-parrene’, der i den grad trak overskrifter i de danske medie.

Nu er turen så kommet til den australske udgave af programmet, hvor der er rullet en stor skandale ud, og en rigtig klam en af slagsen.

I programmet ‘Married At First Sight’ er tv-seerne rystede over en episode mellem ægteparret David og Hayley.

Læs også

180 graders vending: Gift ved Første Blik-deltager skal være med i Ex on The Beach

De to kom ellers godt ud af det i starten af deres ægteskab, men derefter gik det ned af bakke, og det peakede senest, da ægtemanden David valgte at benytte hustruens tandbørste til at gøre deres møgbeskidte toilet rent.

Brugte den i fem dage

Hayley havde naturligvis ingen anelse om, hvad tandbørsten var blevet brugt til, så hun benyttede den i intet mindre end fem dage, uden at vide, hvilke grimme ting og sager den var fyldt med.

Situationen hvor David valgte at bruge konens tandbørste som toiletbørste, blev vist på australsk tv for nyligt, og det har altså fået folk til at gå fuldstændig rokoko på nettet.

Selvom skandalen fra David ikke kan forsvares, fortæller han alligevel, hvorfor det gik så vidt.

Hayley havde nemlig kysset med en anden deltager under en fest, og da han ikke havde hørt fra hende tre dage efter, valgte han at slå til.

Da Hayley fandt ud af, at David havde brugt hendes tandbørste til at rengøre toilettet, blev hun rasende, og hun føler næsten, at David begik et overgreb på hende.

“Han gjorde noget af det mest frastødende i programmets historie, og jeg mener, at det er på grænsen til et overgreb,” lyder det fra Hayley ifølge det australske medie News.co.au.

Læs også

Din sommerferie er i fare

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip