Snotsugeri: Julie Berthelsen fjerner børnesnot med munden

Mulighederne er mange, når podens snot sætter kurs mod munden. Der er kleenex, køkkenrulle, håndklæde, ærmet eller hånden. Men den 34-årige sanger, Julie Berthelsen, bruger en anderledes metode, der stammer fra hendes barndom i Grønland, afslører hun i et interview med magasinet Vores Børn. 

- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville benytte mig af et gammelt trick fra Grønland, som man bruger, når babyer er forkølede. De kan jo ikke pudse næse, når de er så små, så man suger simpelthen snot ud af deres næser med munden, forklarer Julie Berthelsen, som selv er mor til en lille dreng.   

Julie Berthelsen er vokset op med, at hendes lillebror fik suget snot ud af næsen af deres mor, men hun havde aldrig troet, at hun en dag ville gøre det samme på sit barn. Faktisk er den 34-årige sangerinde blevet så fortrolig med metoden, at hun også bruger den på andre børn end hendes eget.

- Nu tager mine instinkter bare over. Det er blevet en nødvendighed, at jeg klarer det, så det gør jeg. Og andres børn - dem tager jeg også. Jeg kan virkelig mærke, at der nærmest er blevet trykket “on“ på knappen med overlevelsesinstinkter. De små mennesker er bare blevet det altoverskyggende vigtige i livet, og i det lys er min egen sarthed blevet fuldstændig ligegyldig, siger Julie Berthelsen.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Julie Berthelsen sluger eller spytter ud.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip