Søren Malling med ærlig udmelding: Begyndte at græde da han hørte lønnen

Skrevet af Kamille Isaksen

8 uger siden

|

26/03/2024
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
I forbindelse med TV 2-serien 'Efterforskningen' blev Søren Malling rørt over mødet med den virkelige mand bag den karakter, som han spillede.

Dagens topnyheder

Søren Malling er en mand, som gennem årene er blevet en af Danmarks mest anerkendte skuespillere. En af de værker, som han har medvirket i er TV 2-serien ‘Efterforskningen', og det er en af de projekter, som har efterladt et uudsletteligt indtryk på skuespilleren selv.

Serien, der dykker ned i opklaringen af mordet på journalisten Kim Wall, har vist sig at være en af de mest udfordrende roller for Søren Malling.

Det fortæller han i DR-programmet “Danske tv-seriers bedste”.

I 2020 trådte Søren Malling ind i rollen som drabschef Jens Møller Jensen, en karakter baseret på den virkelige efterforskningsleder bag opklaringen af Kim Wall-sagen. Søren Malling beskriver oplevelsen af at arbejde på serien som "pissehård", et projekt der krævede mere af ham end blot skuespil. Det var en rolle, der tvang ham til at konfrontere grænsen mellem fiktion og virkelighed, især da han stod over for at møde den afdødes forældre.

Søren Malling deler en dybtfølt anekdote om sit første møde med den virkelige Jens Møller Jensen. Det var et møde, der gjorde et dybt indtryk på ham, ikke kun professionelt men også personligt. Søren Malling reflekterer over den dedikation og dygtighed, som Jens Møller Jensen og hans team lagde i deres arbejde, og det efterlod ham med en følelse af taknemmelighed og en ny forståelse for værdien af hårdt arbejde.

Det var dog da Søren Malling fandt ud af, hvad Jens Møller Jensen fik i løn for sit afgørende arbejde, at han virkelig følte vægtningen af situationen. Denne erkendelse førte til en overvældende følelse, som fik Søren Malling til at græde. Det var et øjeblik, der understregede en ofte overset sandhed om, hvordan samfundet værdsætter visse professioner.

Afsluttende fortalte Søren Malling, at han selv overvejede endda at reducere sin egen løn som et tegn på solidaritet.