Stjerne genskaber Alene Hjemme-film

Foto: Youtube

Barndomsstjernen Macaulay Culkin vender tilbage i rollen som Kevin McCallister for en kort stund, hvor han igen indtager det legendariske hjem.

Hans navn er Macaulay Culkin, og ikke nok med, at det er svært at udtale uden at lyde som en person med en kartoffel i munden, så er det heller ikke navnet, som han er særlig kendt på.

Det er nemlig de færreste, der vil forbinde navnet med legendariske film som Alene Hjemme og Richie Rich, men det er lige præcis, hvad man bør gøre. Macaulay Culkin gik nemlig ind og blev en verdens stjerne i en tidlig alder, da han i rollen som Kevin McCallister, havde en unik evne til at blive glemt.

Den 38-årige skuespiller indspillede Alene Hjemme i 1990, og to år efter genskabte han succesen med Alene Hjemme 2. Nu 26 år efter, er han tilbage i rollen som Kevin McCallister, og tilbage i det samme hjem, hvor han lavede de smarte fælder for at stoppe tyveknægtene.

Alene Hjemme – Med Google Assistant

Desværre er der ikke tale om en Alene Hjemme 3, og selv hvis der var, så ville det nok være svært at genskabe illusionen om en lille dreng, der er blevet glemt i hjemmet, når han er fyldt 38 år.

I stedet så er det en reklame for Google Assistant, hvor Macaulay Culkin er vendt tilbage til de ikoniske rammer, som vi har set i de gamle film. Google har genskabt hjemmet ned til mindste detalje, og Macaulay Culkin er selv iført det samme tøj, om end det nok er et par størrelser større. Maden er også det samme, og det er imponerende, hvor godt de har ramt detaljerne. Det eneste der ikke helt spiller, er forskellen på de 28 år, men Macaulay Culkin ligner faktisk sig selv, og det er mere end man kan sige, han tidligere har gjort

 

Stoffer og band om pizza

Det er en tendens, der er set ved mange unge skuespillere, der slår igennem i en meget ung alder, at de har svært ved at kontrollere det, når de bliver ældre. Det blev også tilfældet for Macaulay Culkin, der endte ud i et stofmisbrug, og så fuldstændig ugenkendelig ud.

I mange år holdt han sig også helt væk fra TV-branchen, men i løbet af de seneste par år, har han virkelig genfundet sig selv, og det har også smittet af på hans rolleliste.

Mens pausen fra film og TV stod på, var Macaulay Culkin en del af bandet The Pizza Undergrund, som var et rockband der sang omkring pizza, laktose og andre mad-relaterede ting. Det band eksisterer dog ikke længere, fortalte Macaulay Culkin i januar.

Macaulay Culkin kan snart ses som en af hovedpersonerne i en ny film, Changeland, der netop er filmet færdig. Den forventes at komme i 2019.

 

 

Læs også

Fodboldspiller brugte 37.000 kr. på at stemme ex-kæreste ud af TV-program

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip