Fodboldspiller brugte 37.000 kr. på at stemme ex-kæreste ud af TV-program

Foto: Shutterstock.com

Den tidligere Real Madrid-spiller Jese Rodriguez, må have haft utrolig ondt i røven, da han valgte at bruge 37.000 kroner på at stemme sin ex-kæreste ud af et TV-program.

Der er rigtig mange ting, der kan få en til at blive bitter over en ex-kæreste. Ens tidligere partner skal dog virkelig have pisset godt og grundigt på en, hvis man skal være villig til at bruge næsten 40.000 kroner for at få vedkommende til at tabe ansigt.

Det var alligevel hvad der skete, da den tidligere Real Madrid og nuværende PSG-spiller, Jese Rodriguez, havde lidt ekstra ondt i røven.

Jese Rodriguez har tidligere daten den spanske Aurah Ruiz, der senest deltog i et spansk realityprogram kaldet Gran Hermano VIP, som mest af alt minder om Big Brother med kendisser. Deltagelsen varede dog ikke længe, og det var den professionelle fodboldspiller Jese Rodriguez skyld i.

Flere medier kan i dag fortælle, at fodboldspilleren der sidste sæson var udlejet til Stoke City, brugte for €5.000 (37.000 kroner) på SMS-stemmer, så han kunne sørge for, at hans ex og moren til sit barn, ikke gik videre i programmet.

Gjorde det på grund af barnet

Årsagen til, at Jese Rodriguez ønskede at få ex-kæresten ud, skyldes, at deres fælles barn var blevet efterladt hos hans svigerforældre, så hun kunne deltage i programmet. Det var Jese meget utilfreds med, og han søgte derfor i første omgang om fuld forældremyndighed over barnet.

Det fik han ikke, og derfor måtte han tage andre metoder i brug, så barnet ikke skulle være uden begge af sine forældre.

Ifølge den spanske sangerinde Rebeca Pous Del Toro, betalte fodboldspilleren de 37.000 kroner til en gruppe beundrere af den peruvianske model, Miriam Saavedra, der også deltager i programmet. Det lykkedes dem angiveligt at sende nok SMS-stemmer, så Jeses tidligere partner måtte forlade programmet.

Der var masser af glade dage mellem parret i slutningen af 2017, hvor sønnen Nyan blev født.

 

Sex og fester i stedet for at være ved sygt barn

Forholdet mellem Jese og modellen Aurah Ruiz har mange gange været fremme i medierne, og kort efter deres brud, valgte Aurah Ruiz offentligt at træde frem, og beskylde Jese for at bruge sin tid på at ryge, drikke og have sex på natklubbernes toiletter i stedet for at passe sit syge barn, der lå på hospitalet.

”Han sagde til lægerne, at han skulle med et fly til England, og bare for en time siden, stod han i VIP-området på Shoko Madrid, røg, drak og kneppede på toiletterne. Sikke en god far du er, der er videoer af dig,” skrev Aurah Ruiz i et indlæg på Instagram tilbage i april.

Modellen holdte på ingen måde igen, da hun lagde endnu et opslag op, hvor hun kaldte Jese for den største fejl i hendes liv.

”Jeg ville elske at fjerne dit efternavn fra Nyans navn, fordi han fortjener ikke en ’far’ som dig. Du er den største fejl i mit liv, og jeg er ked af det på min søns vegne, fordi enhver anden mand havde været bedre end dig,”

Jese Rodriguez har ikke selv kommenteret på historien med SMS-stemmerne.

Læs også

Så beskidte er vi: Se hvilken porno der hittede hos folk i 2018

 

 

Dagens Gossip