Stor dansk skuespiller afslører: Skal være vært på DR

Skrevet af Kamille Isaksen

09/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den anerkendte skuespiller vil snart være at finde på DR.

Mest læste i dag

Vi kender hende for hendes store smil og prangende talent på den store skærm. Hun har medvirket i adskillige prominente danske film, og hendes navn er for alvor blevet slået fast i den kreative verden. 

Sidst vandt hun publikums hjerter i Netflix-filmen “Englemageren”, hvor hun brillerede i rollen som kriminalbetjenten Laura, men nu er skuespilleren altså klar til at udforske nye territorier inden for underholdningsbranchen.

Torsdag aften kunne Julie Ølgaard nemlig med stor begejstring annoncere, at hun har påtaget sig rollen som vært på et kommende program på DR1.

Med en entusiastisk hilsen, "GREAT NEWS", delte Julie Ølgaard nyheden på sin Instagram, hvor hun udtrykte sin spænding over denne nye udfordring. "I dag startede jeg optagelser som vært på et nyt program til DR1...jeg glæder mig helt vildt...også til at løfte sløret for hvad vi går og laver...men det bliver fint og godt, tør jeg godt røbe," skrev Julie Ølgaard

Selvom detaljerne om det nye program stadig er indhyllet i mystik, er det tydeligt, at Ølgaard er ivrig efter at dele denne nye rejse med sit publikum. Hendes skift fra skuespil til værtsrolle på Danmarks Radio markerer en spændende udvikling i hendes allerede imponerende karriere. 

Med Julie Ølgaards baggrund og talent er der ingen tvivl om, at det kommende program på DR1 vil blive en stor succes. 

Du kan se Julies opslag her: