Stor nyhed: Elsket seerfavorit vender tilbage i ‘Badehotellet’

Skrevet af Kamille Isaksen

21/02/2024
Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Hun har været en seerfavorit lige fra 1. afsnit, og nu vender hun tilbage i sidste sæson af serien.

Mest læste i dag

Der var mange trofaste seere, som blev skuffede, da Rosalinde Mynster tilbage i sin tid meddelte, at hun ikke ville være en del af castet til den kommende sæson af ‘Badehotellet’ efter fem sæsoner som karakteren Fie. 

Men nu er der gode nyheder til fans af den populære TV 2 serie. 

De kan nemlig glæde sig over nyheden om, at Rosalinde Mynster vender tilbage til skærmen i den tiende og sidste sæson.

Det skriver B.T.

Dette comeback er blevet bekræftet af seriens forfatterpar, Stig og Hanna Thorsboe, som har delt, at de havde en specifik historie i tankerne for Fie og hendes mand Morten, hvilket ledte dem til at invitere Mynster tilbage til serien.

Rosalinde Mynsters tilbagevenden til "Badehotellet" har været et stærkt ønske fra seriens mange fans, siden hun forlod showet efter fem sæsoner for at udforske nye karriereveje. Hendes karakter, Fie, blev skrevet ud af serien på en måde, der lod døren åben for en mulig tilbagevenden. Fie flyttede til Newcastle i England og kunne ikke vende tilbage til Danmark på grund af Tysklands besættelse under Anden Verdenskrig. Nu, da besættelsen er forbi i seriens univers, er scenen sat for Fies tilbagevenden.

Rosalinde Mynster har tidligere udtalt, at hun følte, hun havde "fuldbragt en rolle og et kapitel i min karriere" med sin oprindelige medvirken i "Badehotellet", men hun var også åben for ideen om at vende tilbage, hvis det passede ind i seriens historie. Forfatterne har nu fundet den perfekte lejlighed til at bringe Fie tilbage til seriens afsluttende kapitel, hvilket lover godt for fans, der har savnet hendes karakter.

En afsluttende sæson

Den tiende sæson af "Badehotellet" markerer seriens afslutning, og forfatterne har udtrykt deres glæde over at kunne inkludere tidligere karakterer i denne sidste hyldest til serien.

Hendes medvirken i den sidste sæson vil uden tvivl være et højdepunkt og bidrage til at afrunde seriens mange fortællinger. Fans kan se frem til et nostalgisk gensyn, når den tiende sæson har premiere.